Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői központú egyetem is együttműködő partnere lett a MOB-nak

2023-11-30 14:26:01

A Magyar Olimpiai Bizottság 23 felsőoktatási intézménnyel írt alá együttműködési megállapodást november 29-én, a Magyar Tudományos Akadémián megtartott ünnepség keretében, a MOB Kettőskarrier-programjának kapcsán – olvasható a MOB honlapján.

A Magyar Olimpiai Bizottság szeptember végén mutatta be Kettőskarrier-programját, aminek küldetése, hogy a sportolóknak segítsen céljaik elérésében (legyen szó fizikai vagy mentális segítségről), illetve segítsen abban, hogy ne kelljen választaniuk a sport és a tanulás, illetve a sport és a munka között. A program része, hogy az élsportolók akár egyéni tanrend mellett mindenképp továbbtanulhassanak a versenyekre, vagy éppen az olimpiára való felkészülés mellett.  Ennek eredményeképp született meg a megállapodás 23 felsőoktatási intézménnyel: köztük 22 egyetemmel és egy főiskolával.

Az egyetemek táborában a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) is fellelhető, így a felsőoktatási intézmény campusain tanulók is haszonélvezői lehetnek a MOB Kettőskarrier-programjának. Az ünnepélyes ceremónián a MATE képviseletében Kovács Zoltán, a testnevelési és sport intézet igazgatója vett részt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online