Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői városháza-projekt: elérkezett a kétes értékű 3000 napos jubileum

2023-11-27 14:46:48

A gödöllői városháza felújításának, átépítésének, majd ledózerolásának és új objektum létesítésének ügye 2015. szeptember 10-én kezdődött azzal, hogy „megskalpolják” a Szabadság tér 7. szám alatti épületet. Ma már tudjuk, hogy abból az elképzelésből nem lett semmi, sőt, ma már hűlt helye annak az irodaház-ingatlannak. Az egyesek számára igencsak kínossá vált ügyben megszületett első képviselőtestületi döntéstől számítva november 27-én jött el az a dátum, amikor kimondhatjuk, hogy 3000 napos lett a még le nem zárult projekt.

Ráadásul, egyelőre azt sem tudni pontosan, hogy mikor ér véget a járulékos kiadásokkal együtt, legalább 3,5 milliárd forintot felemésztő beruházás-sorozat, aminek kiinduló költségét mintegy 1,5 milliárd forintra taksálták több mint nyolc éve a szakértők.
Ez utóbbi összegről Gémesi György polgármester annak idején azt nyilatkozta, hogy „a városháza átépítéséhez szükséges 1,5 milliárd forint nem vállalható fel, amikor az állam tovább szűkíti a működési feltételeinket, és ami miatt új adót (kommunális adó) vezettünk be fejlesztési céljaink megvalósításához. Ennyi pénze nincs a városnak.”


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online