Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Építkezel? Vedd igénybe tapasztalt szakemberek segítségét!

2023-11-23 09:49:38

Nagy öröm egy saját családi ház építése, hiszen úgy érezheted, hamarosan valóra válik egy álmod, azonban a valóság ennél kicsit bonyolultabb, és számtalan nehézséggel kell szembenézned, ha önerőből akarod megoldani a dolgokat.

KCR-bérlés
Egyik fontos dolog lesz a KCR: a teherautó bérlés Győr és más városok területén is megoldható, ha a Prédio-Baut hívod segítségül.

Gyakori ugyanis, hogy miután megbeszélted az építés menetét és valamennyi részletét, a munkálatok megkezdése után azzal keresnek meg a kivitelezők, hogy nem várt problémák miatt egyelőre nem tudják folytatni, vagy nem annyiért, amennyiben megállapodtatok.

Te meg csak kapkodod a fejedet, és idegesen számolgatod, vajon van-e elég tartalékod, ha pedig faképnél hagy a kivitelező, rohangálsz, hogy időben sikerüljön másikat szerezni.

Idegőrlő tud lenni egy építkezés, ha nincs, aki összefogja, aki hozzáértése révén szakértse és koordinálja a folyamatokat a csúszások elkerülése érdekében, azonban megoldást jelenthet a Prédio-Bau Kft. csapata.

Ők megfelelő tapasztalattal rendelkeznek számos szakági területen, és munkatársaik a megfelelő képesítések birtokában vállalnak felelős műszaki vezetést és műszaki ellenőrzést, továbbá árufuvarozói és helyszíni daruzási feladatokat KCR teherautóval.

Miért jó, ha műszaki ellenőrt fogadsz?
Hozzá nem értő építtetőként kínai lehet számodra a tervektől, a költségvetéstől kezdve a kivitelezésen át az engedélyeztetésig minden. Számtalanszor módosulhatnak a költségek, a szakmunkák, sok esetben azonnali döntéseket kell hozni. Igen ám, de hogyan, hiszen nem értesz hozzá, az idő meg ketyeg, a tartalék pénzed fogy. Mit tegyél?

Egy agilis műszaki ellenőr a beruházás értékének 1-5%-át elkéri, de ennél többet spórolhat Neked, ugyanis az érdekeidet maximálisan képviselve gyakorlatilag ő intéz helyetted mindent, a munkaterület biztosítását, az engedélyeztetéseket, a koordinációkat. Általa gördülékenyen megy majd az építkezés, és tudása birtokában tisztában lesz a költségekkel, belőle nem lehet indokolatlanul plusz költséget kicsikarni.

Kinek és mikor segítség egy felelős műszaki vezető?
Ahogyan hasznos, ha az építtető érdekeit képviseli a műszaki ellenőr, úgy a kivitelezőnek egy felelős műszaki vezető érhet aranyat: a jogszabályok értelmében köteles is alkalmazni egy hozzáértő szakembert az érdekei képviseletére.

A felelős műszaki vezető lesz az, aki a kivitelező nevében eljárva és a felelősséget magára véve vezeti és ellenőrzi az e-naplót, valamint irányítja a kivitelezés során a különböző szakmunkákat, elvégezteti a kötelező vizsgálatokat, és munka-, tűz- és környezetvédelmi szempontból is ellenőrzi a folyamatokat.


Amikor csak egy KCR segíthet
Az építkezés során kulcsfontosságú, hogy a megfelelő építőanyagok időben a helyszínen legyenek, illetve azon belül is a megfelelő helyre kerüljenek. Jobb, ha bérelsz egy önrakodós teherautót ehhez. Ezzel a hibrid járművel egy kalap alatt megoldhatod a szállítást, a be- és kirakodást, és még daruja is van! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online