Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meg vannak számlálva a gödöllői piac-cég napjai

2023-11-17 18:23:00

A várost irányító képviselőtestület június 15-i határozata arról szólt, hogy kis híján két és fél évtizedes működés után az idei esztendő utolsó napjával megszűnik a Gödöllői Piac Kft., amely a VÜSZI Nonprofit Közhasznú Kft-be olvad be. Ezzel egyidejűleg az 1999. augusztus 1-jével életre hívott Piac Kft. vagyona a VÜSZI NKft-re, mint jogutódra száll át.

Azonban november 16-ára a jogot ismerők kiderítették, hogy ez ebben a formában nem történhet meg, mivel nonprofit gazdasági társaság csak nonprofit gazdasági társasággal egyesülhet, így az önkormányzat januártól érvénybe lépő megbízási szerződést köt a VÜSZI NKft-vel a gödöllői piac üzemeltetésével kapcsolatos tevékenység elvégzésére. Teszi ezt úgy, hogy a feladat maradéktalan ellátása érdekében a piac-cég valamennyi munkavállalóját – beleértve Fekete Zoltán ügyvezető igazgatót, akinek munkaviszonya az idei év utolsó napjával a Piac Kft-nél megszűnik – folyamatosan tovább foglalkoztatja.
A megszűnésre ítélt Piac Kft. azonban nem maradhat vezető nélkül, ezért a települést irányító grémium – havi, bruttó 100.000 forintos munkabér megállapításával – 2024 első napjától a Kalória NKft. igazgatóját, Hatolkai Mátét nevezte ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online