Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: visszafogott kezdés után hengerelt a gödöllői alakulat

2023-11-11 16:01:58

Egy, úgynevezett, középcsapat, a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságának tabelláján a 9. helyen álló formáció volt a vendége Sipeki István társulatának a gödöllőiek utolsó őszi hazai meccsén. A CSO-KI Sport a jelenleg zajló kiírásban látogatóként eddig egyszer tudott nyerni, háromszor döntetlent ért el és háromszor maradt alul, ami előrevetítette, hogy a találkozó esélyese a GSK legénysége.

A vendégek kérésre negyedórával később kezdődött találkozó játékának színvonalát és ebből eredően a hangulatát egyaránt befolyásolta az esős időjárás. A meddő fölényben játszó hazaiak gyakorlatilag egykapuztak az első félidőben, ám a döntően a védekezésre összpontosító vizitálók szervezettsége miatt nem tudtak előnyt kicsikarni.
Gödöllői szemszögből nézve, a térfélcserét követően új meccs kezdődött: az 59. percben – az egymeccses eltiltását letudó – Koziorowski Richárd a kapusról kipattant labdát terelte a hálóba, majd hat perccel később, egy szögletrúgás után Barabás Ádám fejjel bizonyult eredményesnek. A végeredményt a 85. percben a csereként pályára lépett Richter Tamás állította be, aki tetszetős megoldással juttatta a bőrgolyót a vendégek hálójába.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
Gödöllői SK – CSO-KI Sport 3-0 (0-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd, Barabás Ádám, Richter Tamás.
Tizenhárom lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 32 ponttal, 37-11-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői SK november 18., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online