Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Praktikus megoldás informatikai rendszer üzemeltetésére

2023-10-22 10:56:15

Megbízható, megfelelő tudással rendelkező rendszergazdát találni nem könnyű feladat. Ha régóta keresel olyan szakembert, aki nemcsak arra képes, hogy karbantartsa a gépparkot, hanem a hálózat működését is felügyeli, mindemellett még megoldást is tud a váratlan informatikai problémákra, akkor van egy jó hírünk.

A D4S-nek informatikai rendszer üzemeltetésére a piaci árnál olcsóbb megoldása van. Amennyiben ilyen szolgáltatásra van szükséged, érdemes ajánlatot kérned tőlük, mivel ők e téren nagy tapasztalattal rendelkeznek. Listaárat nem fogsz találni a honlapjukon, mivel egy helyszíni felmérés után egyéni megállapodást követően fognak tudni díjat kalkulálni.

Ezekben a problémákban segítenek
A D4S képes a számítógépes eszközök helyszíni javítására, karbantartására, amennyiben a körülmények és az adott hiba ezt lehetővé teszi. Tapasztaltak a szerverüzemeltetés terén, továbbá a vírusvédelmi és kiberbiztonsági problémák tekintetében is. Az adatmentés tekintetében nagyon profik, és a sérült adathordozók visszaállításában is számíthatsz rájuk.

Ha levelező rendszert szeretnél üzemeltetni, és a fiók helyszíni beállításában van szükséged szakember segítségére, ugyancsak érdemes felkeresned a D4S-t. Egy lejárt Windows licensz javítása sem fog ki a cég munkatársain, tudják jól, hogy ilyenkor mi a teendő. A Microsoft Office csomag telepítésében ugyancsak jártasak.

Megeshet, hogy egy adott böngésző nem támogatja az ERP-t, de nyugodt lehetsz: erre is van megoldásuk. Amennyiben a D4S-t választod, akkor abban az esetben sem kell pánikba esned, ha a géped vagy az operációs rendszer rakoncátlankodik, de egyedileg felmerülő igényekkel is felkeresheted a céget.


Csak néhány adatot kell megadni az ajánlatkéréshez
Ajánlatot online is tudsz kérni a fenti linken keresztül. A legegyszerűbb az, ha kitöltöd a D4S ajánlatkérő űrlapját. Meg kell adnod a neved, az e-mail-címed, a telefonszámodat a gördülékeny kapcsolattartás érdekében. Ügyelj arra, hogy minden mezőt pontosan tölts ki.

Minél több adatot megadsz, annál egyszerűbben fognak tudni segíteni. Érdemes megadnod a céged nevét is, mivel így az iparágnak megfelelő ajánlatot fogsz kapni. A telefonszám megadása azért bölcs döntés, mert így telefonon sokkal gyorsabban meg tudjátok beszélni a felmerülő kérdéseket.

Ezt kell tenned a gyors válasz érdekében
Az üzenet mezőben célszerű részletesen kifejteni, hogy pontosan mivel kapcsolatban van szükséged több információra. Alapértelmezés szerint a „Részletesebb tájékoztatást szeretnék!” mondat áll ebben a rubrikában, de ezt erősen javasolt felülírni a saját kérdéseddel, problémáddal.

Ha beérkezik a D4S-hez az ajánlatkérésed, akkor biztos lehetsz abban, hogy a cég munkatársai mihamarabb igyekezni fognak precíz visszajelzést adni. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online