Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Okos parkolás az app timer használatával

2023-10-14 11:45:46

A parkolás, főleg ha az Budapesten történik, stresszes tevékenység. Hétköznap rohanásban vagyunk, ülünk a dugóban és többet nyomjuk a dudát, mint a gázpedált. Ha meg is találtuk a célunkhoz közeli parkolóhelyet, az többnyire fizetős és nincs mindig időnk aprót dobálni az automatába. Az első problémára mi sem tudunk megoldást, a másodikra viszont van egy használható ajánlatunk.

Parkolás a VoxPay applikációval
Gondoltál már arra, hogy ahelyett, hogy idegesen keresgéled a parkolóban az automatát, majd apró után kutakodsz a pénztárcádban, csak előveszed a mobiltelefonod és néhány gombnyomással már el is indítottad a parkolásod?

Mi sem természetesebb, hogy ez már lehetséges a VoxPay parkoló app segítségével. Első körben regisztrálnod kell magad, majd a rendszám megadásával a gépjárművedet is. Ezután egy saját tulajdonú bankkártyát kell hozzárendelni a fiókodhoz. Erről tudod majd kifizetni a parkolások díjait.

Arra mindig ügyelj, hogy annyi összeg legyen az egyenlegeden, amennyi az adott zónához tartozó maximális parkoláshoz szükséges. Ellenkező esetben korlátozásra kerül az időtartam, esetleg el sem indíthatod a parkolást.

De mi is az az
app timer funkció?
Az app timer egy új funkciója a VoxPay parkoló applikációjának. Tulajdonképpen egy olyan digitális visszaszámláló, aminek segítségével pontosan nyomon követhető a kifizetett parkolásodból hátralévő időtartam. Nem kell többet idegesen fészkelődnöd üzleti megbeszéléseken, hogy mikor jár le a kifizetett időkeret. Rápillantasz a telefonodra és pontosan látod hol tart a parkolásod.

Ha későn veszed észre, hogy hamarosan lejár a parkolásra szánt időkeret, akkor az “egyszeri hosszabbítás” gyorsgomb segítségével azonnal meg tudod hosszabbítani. Ezzel elkerülheted, hogy megbüntessen egy zord tekintetű parkolóőr. Fontos szabály azonban, hogy minden parkolás meghosszabbítás az applikációban egy külön tranzakciónak minősül és csak egy alkalommal van lehetőséged rá.


Biztonságosabb fizetés funkció
Biztosan fordult már elő veled, hogy érintőképernyős telefonon végeztél valamilyen pénzügyi tranzakciót és véletlenül vagy elnyomtad az összeget, vagy eggyel több karaktert vittél be az adott mezőbe. Ez nemcsak bosszantó tud lenni, de gyakran sok időbe és erőfeszítésbe kerül a többlet összeg visszaszerzése. Az applikáció új funkciójának hála ez többet nem fordulhat elő, mivel az egyenlegfeltöltés során egy plusz megerősítő gomb került kifejlesztésre. Így már biztos, hogy pont annyi összeget fogsz feltölteni, amennyi szándékodban áll.

A VoxPay applikáció fejlesztői továbbra is olyan kényelmi funkciók megalkotásán dolgoznak, amik számodra még gyorsabbá és kényelmesebbé teszik majd a parkolást. A cél, hogy minél stresszmentesebb legyen ez a mindennapi tevékenység. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online