Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: második félidei eredményességével a Pilist is mattolta a gödöllői legénység

2023-09-23 18:50:22

A MOL Magyar Kupában való érdekeltsége miatt az elmúlt hétvégén nem játszott bajnoki mérkőzést Molnár Zoltán csapata, amely november 25-én, szombaton 13 órakor pótolja a Budakalász elleni találkozót.

Az NB III-as Dunaföldvárral szemben, szoros meccsen történt kiesést követően a Pilis ellen „vigasztalódhattak” a gödöllői legények.

A borongós időjárás némiképp rányomta a bélyegét a találkozóra, aminek folyamán a hazai csapat jól érzékelhető fölényben futballozott, ám a játék sava-borsa, a gól az első játékrészben elmaradt.
A fordulás után azonban csupán öt percet kellett várni a gödöllői vezetésre, ami Mertse Ábel nevéhez fűződött, aki az elé pattant labdát vágta a pilisi kapuba. A vezetés birtokában nyugodtabban játszhatott a GSK formációja, amely a 87. percben a Barabás Ádám buktatásáért megítélt, és a sértett által értékesített büntetővel biztosította be a megérdemelt győzelmet.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Pilisi LK 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Mertse Ábel, Barabás Ádám (11-esből).
Hat lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 16 ponttal, 11-4-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Bugyi-OBO SE – Gödöllői SK október 1., vasárnap 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online