Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A vágyaknak nem mindig lehet parancsolni!

2023-09-12 16:43:03

Számtalan olyan helyzet előfordul, amikor az emberen elhatalmasodnak a vágyai. Ugyanakkor az ember azért is áll ezen a fejlettségi szinten, mert nem pusztán ösztönlény, vagyis kordában tudja tartani a vágyait. Ez, persze, nem jelenti azt, hogy ne lehetne kiélni azokat, csupán megvannak azok az egészséges határok és korlátok, amiket minden embernek egyöntetűen be kell tartania.

Éppen ezért – például – a szexuális kapcsolatok terén a konszenzus elengedhetetlen, valamint az egymás iránti tisztelet is. Ez teszi lehetővé, hogy a másik igényeit figyelembe véve engedjük át magunkat a saját vágyainknak, illetve ezek mentén hajszoljuk azok kielégülését.

Van, amikor jobb egy eszköz…
Azért mégis akadnak olyan helyzetek, amikor kapóra jön egy guminő. Kiváltképp akkor, ha azt érzed: „vágyaim nem teljesültek be, muszáj tennem valamit!”

Mert hát sajnos számtalan olyan szituáció van, amikor egészen egyszerűen nem lelsz kielégülést. Akár azért, mert a pároddal teljesen más hullámhosszon vagytok, esetleg el is hidegültetek egymástól. Vagy azért, mert nincs is párod. Vagy mert jóval többször vágysz aktusra, mint ahányszor a társad szeretné. Vagy azért, mert olyat szeretnél, amit ő nem szeretne teljesíteni.

Nem mindenki vágyik ugyanazokra a pózokra, de ha te férfiként mindenképp szeretnél kipróbálni valamit, amihez nem találsz partnert, akkor egy guminőre bármikor számíthatsz!

Ma már teljesen más, mint régen volt!
Ha esetleg láttál már korábbi példányokat a guminőkből, és nem nyerték el a tetszésedet, akkor azt nem csodáljuk. Valóban nagyon kezdetleges darabokat gyártottak korábban, azonban a technológiai fejlődés a guminőket sem kímélte, így ma már teljesen élethű darabok közül választhatsz.

Rendkívül hajlékonyak, így tulajdonképpen olyan pózokat is kipróbálhatsz velük, amelyeket egy hús-vér nővel szinte soha nem tudnál.

A guminők esetében érdemes rákeresni a javallott pózokra. Ilyen lehet többek között a fordított V-póz, a bölcsőpóz vagy épp az olló. Mindegyik olyan mély behatolást tesz lehetővé, amitől igazán izgalmassá válik a dolog.

Rajtad áll, hogy számodra melyik az, amelyik kívánatos, melyik az, amelyikkel leginkább teljesíteni tudod a vágyaidat.


Fő a biztonság!
Amellett, hogy bátran és korlátok nélkül élheted ki a vágyaidat egy guminőn, további előnye a biztonság. Nem elég, hogy szabadon választhatsz bőrszín, kebelméret vagy popsiméret alapján, még attól sem kell tartanod, hogy bármiféle nemi úton terjedő betegséget összeszedsz.

Ez utóbbi valljuk be, az egyéjszakás kalandok során meglehetősen gyakori. Persze, a megfelelő tisztántartás elengedhetetlen itt is, így a guminő ápolásáról is érdemes gondoskodni. Nézz hát szét a Vágyaim.hu guminő kínálatában, és válaszd a zsánerednek leginkább megfelelő „hölgyet”! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online