Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás MOL Magyar Kupa: akár „nagy halat” is fogadhat a gödöllői tizenegy a 3. fordulóban

2023-08-27 18:55:45

A házigazdák csapata a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei I. osztályú bajnokság 4. helyén végzett a 2022/2023-as idényben. A MOL Magyar Kupa első fordulójában az Újfehértó SE alakulatának otthonában hosszabbításban csikarták ki a továbbjutást (2-1), míg városunk formációja Jászfényszarun lépett tovább a 2. fordulóba.

A bajnoki idényt a házigazdák egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdték, a gödöllői legénység pedig úgy érkezett Hidasnémetibe, hogy az új szezon eddigi tétmeccsein négyszer diadalmaskodtak (Vecsés elleni Pest vármegyei szuperkupa-döntő, Jászfényszaru elleni MOL Magyar Kupa, Dunaharaszti és Biatorbágy elleni Pest vármegyei I. osztályú bajnoki) és egyszer ikszeltek (Dunakeszi, Pest vármegyei I. osztályú bajnoki).

Amit a gödöllőiek focitudással, azt a vendéglátó borsodiak durvasággal próbáltak megoldani, Szerencsére, a sportág szépsége diadalmaskodott a kelleténél sokkal több brutalitást felvonulható (öt sárga- és kettő piros lap) hazai gárdával szemben.
A gödöllői gólok sorát Barabás Ádám nyitotta meg a 37. percben, majd a második félő elején megduplázta a látogatók előnyét. A végeredményt a rendes játékidő letelte utáni harmadik percben Reznek Donát állította be.

Továbbjutásával a Gödöllői RC csapata már a legjobb 64 között van a Magyar Kupában, és várhatja következő ellenfelét a szeptember 16-17-én esedékes 3. fordulóban. Mivel innentől nincs területi kiemelés, akár NB I-es társulat is érkezhet Gödöllőre.

MOL Magyar Kupa főtábla, 2. forduló (legjobb 64 közé jutás):
Hidasnémeti VSC – Gödöllői SK 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Barabás Ádám (2), Reznek Donát.
Következik: Veresegyház VSK – Gödöllői SK szeptember 2., szombat 16.30 óra, Pest vármegyei I. osztályú bajnokság.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online