Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három új szakirányú továbbképzést hirdet a gödöllői egyetem

2023-08-10 17:55:22

A legújabb trendek és ismeretek követése a diplomával rendelkezők számára is rendkívüli előnyt jelent a munkaerőpiacon. Ehhez nyújtanak kiváló lehetőséget a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szeptemberben induló szakirányú továbbképzései, amik közül az élelmiszeripari digitalizációs szakmérnök/szaktanácsadó, a hivatásos lótenyésztő szakmérnök/szakember, valamint a levegőtisztaság-védelmi szakirányú továbbképzéseket idén hirdeti először az egyetem.

Az új, budapesti élelmiszeripari digitalizációs szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzés célja olyan szakemberek képzése, akik ipari méréstechnikai, automatizálási, komplex adatelemzési és adatbányászati, valamint döntés-előkészítési ismereteik birtokában hatékonyan tudják felügyelni, ellenőrizni és fejleszteni a biztonságos és kiváló minőségű, az emberi táplálkozásra minden tekintetben alkalmas élelmiszer előállításának folyamatát és forgalmazását.

A hivatásos lótenyésztő szakirányú továbbképzésre elsősorban olyan jelentkezőket várnak, akik nyitottak a lovakkal, lótenyésztéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek, valamint a választott tudományterületen lévő újdonságok, modern módszerek befogadására. A 3 féléves keszthelyi képzésen végzettek új ismereteiket a lovassportban is alkalmazni tudják majd.

A gödöllői, 4 féléves levegőtisztaság-védelmi szakirányú továbbképzés célja olyan kiemelkedő tárgyi, technológiai tudással, valamint naprakész szakmai és jogi információkkal rendelkező szakemberek képzése, akik a környezeti légszennyeződés és a környezetvédelem alapvető és átfogó hazai, valamint nemzetközi kérdéseinek elmélyült ismereteivel rendelkeznek.

A MATE várja a jelentkezéseket további szakirányú továbbképzéseire is, amik a mezőgazdasági, műszaki, gazdaságtudományi és pedagógiai területeken egyaránt elérhetők. A 2023 őszén induló képzésekre augusztus 15-ig lehet jelentkezni a MATE honlapján. Forrás: MATE Médiaközpont


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online