Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogyan szerezzünk értékesítői állást?

2023-06-19 10:12:52

Az értékesítési karrier nagyon sok jelölt számára rendkívül vonzó a magas kereset és a gyors előrelépési lehetőségek miatt.

Arról nem is beszélve, hogy ez a szakma akkor is űzhető, ha nem rendelkezünk előzetes tapasztalattal. Abban az esetben ugyanis, ha megvannak bennünk a szükséges készségek és tulajdonságok, akkor seperc alatt el tudjuk sajátítani az értékesítés csínját-bínját.

A mai cikkünkben pedig megmutatjuk, hogy hogyan lehet sikeresen pályázni a Gyöngyösállás https://gyongyosallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites aloldalán vagy az egyéb állásportálokon megjelenő hasonló pozíciókra.

Előzetes felkészülés az alapja mindennek
Az álláskeresés során mi vagyunk a termékek, amiket el kell adni a célközönségnek, azaz: a HR-eseknek és a toborzóknak. Ennek pedig a sikerességét általában az előzetes kutatás és a felkészülés alapozza meg.

Így az első lépés az önéletrajz megírása előtt az kell legyen, hogy informálódunk a vállalatról és annak a céljairól, illetve az ott dolgozók attitűdjéről. Továbbá emellett érdemes még az álláshirdetés szövegét is többször átolvasni, hogy megtaláljuk azokat a releváns kulcsszavakat, amelyek a jelentkezésünket a kupac élére repítik majd.

Mutassuk meg, hogy a tapasztalatunk releváns!
Most, hogy feltérképeztük a terepet, ideje összeírni a tapasztalatainkat, és kiválogatni közülük azokat, amelyek relevánsak lehetnek az általunk kiszemelt értékesítési pozíció szempontjából. Itt olyan dolgokra is lehet gondolni, amelyekre nem közvetlenül egy értékesítési munka során tettünk szert.

Ha, például, rendelkezünk ügyfélszolgálati múlttal, érdemes lehet kiemelni a kiváló kommunikációs készségeinket, vagy hangsúlyozni, hogy képesek vagyunk felül- és keresztértékesítésre más termékekkel kapcsolatban.


Mutassuk be, hogy képesek vagyunk új ügyfeleket is szerezni!
Míg sok vállalat potenciális ügyfeleket biztosít az értékesítési képviselőinek, a legideálisabb jelöltek azok, akik saját maguk is képesek új ügyfelekre szert tenni, velük kapcsolatot létesíteni, illetve azt fejleszteni, és eladni számukra a cég legújabb termékeit, szolgáltatásait.

Végül pedig folyamatosan fejlesszük a tudásunkat!
A munkaadóknak rendkívül imponál az, ha azt látják, hogy a folyamatos fejlődésre törekszünk, és szenvedélyesen rajongunk az értékesítési szakmáért.

Így mindenképpen érdemes fejleszteni a tudásunkat azáltal, hogy online blogokat olvasunk, és értékesítési könyveket tanulmányozunk, hogy elsajátítsuk az értékesítés filozófiáját, valamint a munka közben használható különböző értékesítési stratégiákat.

Ezt pedig akár még a kísérőlevelünkbe is nyugodtan belefoglalhatjuk, hogy megmutassuk a lelkesedésünket a pozíció iránt a HR-eseknek és a toborzóknak. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online