Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megszűnik és a VÜSZI Kft-be olvad be a Gödöllői Piac Kft.

2023-06-16 18:40:19

Kis híján két és fél évtizedes működés után – ha minden az elképzelés szerint alakul – az idei esztendő utolsó napjával megszűnik a Gödöllői Piac Kft., amely a VÜSZI Nonprofit Közhasznú Kft-be olvad be. Erről a gödöllői képviselőtestület tagjai június 15-i tanácskozásukon határoztak. Az előterjesztésben a feladatok gazdaságosabb és hatékonyabb ellátásával indokolták a javaslatot.

A december 31-ig végrehajtandó egyesülésről terv készül, amit az érintetteknek – közte a tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzatnak – el kell fogadniuk. A beolvadással egyidejűleg az 1999. augusztus 1-jével életre hívott Piac Kft. vagyona a VÜSZI NKft-re, mint jogutódra száll át.

Adalékként szolgálhat, hogy a Gödöllői Piac Kft. 2022-es gazdasági évről készült mérlegbeszámolójában a gazdasági társaság tavalyi évi adózott eredménye 1.492.000 forint nyereség volt. Egy évvel korábban ez az összeg 3.617.000 forintot tett ki. A napirend tárgyalása során elhangzott, hogy a Piac Kft. jelenlegi ügyvezetője, Fekete Zoltán munkájára a jövőben alkalmazottként számítanak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online