Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Évente akár három magánszemély is kaphat Gödöllő Városért díjat

2023-04-26 17:59:44

A kihirdetését követő napon változott a helyi önkormányzat által 26 éve alapított Gödöllő Városért díjban részesíthetőkre vonatkozó rendeleti kitétel. Eddig úgy volt, hogy az elismerésben évente legfeljebb két személy és egy közösség részesíthető.
A gödöllői városatyák április 13-i döntése alapján a jövőben ez úgy módosul, hogy a munkájukkal közmegbecsülést kiérdemelt, példás, magas színvonalú tevékenységükkel a város fejlődéséhez, jó híre növeléséhez hozzájáruló magánszemélyek – amennyiben nincs a kritériumoknak megfelelő tartott jelölés közösségre – akár hárman is megkaphatják a kitüntetést.

A település második legrangosabb kitüntetéséhez díszoklevél, Világfa-kisplasztika, valamint pénzjutalom jár. A magányszemélyek 200-200 ezer forintnak örülhetnek, a közösség pedig 400 ezer forinthoz jut.
Az arra méltónak ítéltek több mint két évtizeden át március 15-én kaphatták meg a díjat, amit az utóbbi években – köszönhetően a koronavírus-járvány miatti korábbi korlátozásoknak is – augusztus 20-án adnak át.

Az idei díjazottakról előreláthatólag a gödöllői képviselőtestület június 15-én, csütörtökön esedékes ülésének nem nyilvános részében születik döntés. A városatyák a munkaterv alapján ekkor határoznak a Gödöllő Díszpolgára és a Gödöllői Vállalkozója kitüntető címekre javasolt személyekről is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online