Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Éber szomszéd segédkezett a gyanús alak elfogásában

2023-04-05 18:19:09

Furcsa, fémes, kopácsoló hangokra lett figyelmes április 1-jén, a kora esti órákban egy kistarcsai férfi, aki nem áprilisi tréfának fogta fel a történéseket, hanem jobbnak látta utána nézni a lépcsőházból érkező hangok eredetének. Szomszédja ajtajánál egy vadidegen férfit látott matatni, aki a kíváncsi szomszéd felbukkanásakor egy nyeles valamit dugott a kabátja alá nagy hirtelen. A kérdőre vont ismeretlen zavarba jött, de kivágva magát, és annyit felelt: az ott lakó tartozik neki, ő pedig a pénzéért jött. A szomszéd azonban nem hitt neki, mivel nem kerülte el a figyelmét, hogy a félig nyitott ajtón egyértelmű feszegetés nyomai látszódtak. A szomszéd telefont ragadott és rendőrt hívott, miközben az éppen nála vendégeskedő ismerősével közrefogták a gyanús idegent és addig nem eresztették, amíg az egyenruhások meg nem érkeztek.

A 36 éves férfi már árnyaltabban fogalmazott ottlétével kapcsolatban az őt megbilincselő kistarcsai járőröknek, azt mondta: nem csinált semmit, csak figyelt. Ruhája azonban egészen másról árulkodott: kabátja baltát, csavarhúzókat és munkáskesztyűt rejtett.
A kihallgatásán előadott verziók közül a harmadik tűnt a legőszintébbnek, nevezetesen: „be akartam jutni a lakásba, a csavarhúzóval akartam befeszíteni az ajtót.”

A Gödöllői Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a férfival szemben a további eljárást. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online