Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Veresegyházon talált vissza a győzelmi útra a gödöllői tizenegy

2023-03-25 17:56:44

Néhány hete kevesen gondolták volna, hogy Győri Zoltán bajnoki címvédésre avanzsáló együttese elsősorban nem az aranyesély megőrzése, hanem a dobogós pozíció elvesztésének elkerülése érdekében utazik Veresegyházra. Pedig ez történt, mivel városunk tizenegye az utolsó három mérkőzésén nyeretlen maradt (két döntetlen és egy vereség), ezáltal egy esetleges újabb gödöllői kudarc esetén a házigazda veresiek a vesztett pontok számát (22) tekintve eltörlik a különbséget a két csapat között.

Az inkább küzdelmes, semmint látványos mezőnyjáték a 33. percben érett góllá, amikor a Balogh Bálint elleni, tizenhatoson belüli kontaktot szabálytalannak ítélte a játékvezető és a büntetőpontra mutatott. Az tizenegyest Barabás Ádám értékesítette, amivel előnybe került a gödöllői csapat.
A térfélcserét követően, az ősszel még gödöllői színekben játszott Mudroch Mendel révén viszonylag hamar (52. perc) egyenlítettek a hazaiak, ám pontot még sem sikerült szerezniük, mert az 57. percben Barabás Ádám egy frappáns akció végén, Dolhai Gergő átadásából ismét eredményesnek bizonyult.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 21. forduló:                                                                        
Veresegyház VSK – Gödöllői SK 1-2 (0-1)
Gödöllői gólszerző: Barabás Ádám (2, egyet 11-esből).
A Gödöllői SK csapata 41 ponttal, 45-15-ös gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Dunakanyar SE-Szentendre – Gödöllői SK március 29., szerda 16.30 óra (Pest Vármenyei Kupa negyeddöntő) • Gödöllői SK – Vác VLSE április 1., szombat 15.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online