Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: vendéglátóként elszenvedett vereségével tovább rontotta címvédési esélyét a gödöllői társulat

2023-03-18 17:33:23

Az eddig lejátszott négy tavaszi fordulóban megszerezhető 12 pontból, csupán 8 egységet tudott bezsebelni a gödöllői formáció, amely ezzel némi lépéshátrányba került a bajnoki címért zajló küzdelemben. Két döntetlen után itt volt az ideje, hogy Győri Zoltán együttese újra győztesként hagyja el a játékteret.

Ehhez képes némiképp sokkolóan hatott, hogy a pilisiek – egy védelmi megingást kihasználva – Kucsván Martin jóvoltából már a 3. percben vezetéshez jutottak. A foci egyik különös sajátossága, hogy amikor az esélytelenebbnek ítélt csapat előnybe kerül, a rivális kénytelen taktikát váltani és támadni a mielőbbi egyenlítésért. Csakhogy ebben a játékfelfogásban benne van a „kontrázás” veszélye, ami nem könnyíti meg az egalizálásért hajtó formáció helyzetét.
Ezzel a szituációval szembesült a gödöllői tizenegy is, amely a gólszerzési kényszer terhe alatt több lehetőséget elpuskázott, mígnem a 67. percben Tóth-Ilkó Áron fejjel eredményesnek bizonyult. Ekkor abban lehetett bízni, hogy a találkozó utolsó negyedében sikerül fordítani. Ez nem, hogy nem jött össze, hanem a Pilis a ráadás 3. percében – Genczler Kornél  felsősarkos lövésével – elorozta a Gödöllőtől a három bajnoki pontot…

Vereségével a gödöllői legénység tovább rontotta címvédési esélyét, és ha nem talál vissza a győzelmi ösvényre, lassan elkezdhet maga mögé nézni a tabellán.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 20. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 1-2 (1-1)
Gödöllői gólszerző: Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 38 ponttal, 43-14-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Veresegyház VSK – Gödöllői SK március 25., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online