Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek is segíthetnek, ha a tragédia közelében jártak

2023-03-14 18:18:48

Halálos kimenetelű tömegszerencsétlenség történt az M1 autópálya Budapest felől Győr irányába tartó pályatest 26+600 kilométer szelvényében március 11-én, 14 óra 30 perc körül. A Herceghalom térségében bekövetkezett közlekedési balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember megsérült: ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyű sérüléssel kerültek kórházba.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása – szakértők bevonásával – megkezdődött.

Ennek érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik, jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik! A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket erre az email-címre várják!

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett elektronikus címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online