Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élőben követhető a Gödöllői Református Líceum csapatának döntős szereplése

2023-03-03 17:56:39

A Magyar Tudományos Akadémia Alumni Programja által a klímaváltozás és fenntartható fejlődés témakörben 9-12. osztályosok számára meghirdetett középiskolás tanulmányi versenyen a legjobbak közé jutott a Gödöllői Református Líceum Gimnázium Trifolium csapata (csapattagok: Tóth Lázár Imre, Horváth Nándor Ágoston, Icha Bálint, felkészítő tanár: Nagyné dr. Molnár Melinda).

A környezettudatos életmódra fókuszáló versenyben összesen 686 magyarországi és határon túli csapat mérte össze a tudását. A döntő során a legjobb 10 csapat között egy élő verseny során dőlt el, hogy ki nyeri a fődíjat, a franciaországi utazást, aminek úticélja az ITER fúziós erőmű.
A döntő minden résztvevője értékes díjakban részesült: a diákok egy Galaxy Tab A8 tabletet kaptak Smart keyboarddal, a döntős csapatok felkészítő tanárainak munkáját pedig 150 ezer forintos vásárlási utalvánnyal köszönték meg a szervezők.
A díjakat Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Bozó László meteorológus, akadémikus, a zsűri elnöke adta át.
Március 16-án a csapat tagjai és felkészítőjük Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért plakettet vehettek át a képviselőtestületi ülés elején.

A Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében március 4-én lezajlott döntőt a Gödöllői Református Líceum csapata nyerte meg. A győzelem részletei visszanézhetők az alábbi képsorokon:



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online