Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Stréli Bence és Hajós Artúr az új edzővel terveikről beszéltek

2023-03-01 11:40:54

Hajós Artúrnak és Stréli Bencének, akik négyszeres országos bajnokok, valamint a 2018-as ifjúsági olimpiai játékokon 4. lettek strandröplabdában, új edzője van. Ő nem más, mint a brazil Leonardo Lorenzo de Silva. Óriási terveket szövögetnek együtt. Az egyik az idei Európa-bajnokság. A GGBET oldalon megtudhatja az érdekes bajnokságok menettervét, a csapatok statisztikáját és persze fogadhat is.

A páros legutóbbi sajtótájékoztatóján Ludvig Zsolt, a Magyar Röplabda Szövetség főtitkára emlékeztetett arra, hogy 2013 óta a szövetség új koncepciót alkalmazott a röplabda fejlesztésére Magyarországon. Ez jó eredményeket hozott. A 2018-as ifjúsági olimpiai játékok sikere mellett, a páros az 5. helyet szerezte meg a Beach Pro Tour versenyen 2022-ben.

A sikeres szereplés megszilárdítása és továbbiak elérése érdekében a Magyar Röplabda Szövetség megbeszélést tartott vezető szakemberekkel és több jelölt közül a legjobb edzőt választotta a srácok számára.
Lorenzo de Silva az osztrák válogatott színeiben vált világhírűvé. Nem egyezett volna bele az együttműködésbe, ha nem látta volna a játékosok potenciálját és képességeiket. Mindkét fél számára nagyon gyümölcsöző együttműködés jöhet ki ebből. Úgy gondolja, hogy a srácok esélyesek az olimpiai játékokon és az Európa-bajnokságon való részvételre. Az új edző hangsúlyozta: nincs sok idő és buzgalomra van szükség a célok elérése érdekében.

Artúr és Bence az új edző vezetése alatt már két edzést fejezett be Spanyolországban, ahol a spanyol nemzeti válogatottal együtt készültek fel. Ezen kívül elkezdtek az osztrákokkal is edzeni Bécsben, és már részt vettek a Beach Pro Tour Elite 16 selejtező versenyen is. Hamarosan ismét Ausztriába utaznak. Azt követően Brazíliába öt hétre, hogy részt vegyenek a jelentős ranglista-pontokkal kecsegtető háromcsillagos világ-besorolású versenyen.


A magyar röplabda játékosok tudják, hogy most 800 pontjuk van, ám az Európa-bajnokság kvalifikációjához 1300-1400 pontot kell szerezniük. Terveikben van, hogy három brazil versenyen indulnak el, hogy ott jó eredményeket mutassanak fel, és ily módon szerezzék meg a szükséges pontokat.

A Stréli és Hajós kettős érmet szeretne nyerni a Pro Tour versenyen, részt akarnak venni az Európa-bajnokságon és a következő évben esedékes párizsi olimpián. Tehát, keményen edzenek majd és finomítják képességeiket a tervezett célok eléréséhez. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online