Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tényleg őt kell értékként mutatni a fiataloknak?

2023-02-24 11:15:48

Február 2-án az alábbi mondatokkal megfogalmazott és nem mindennapinak tekinthető kérdéssel záruló megkeresést kaptuk olvasónktól.

Az Olimpiai napok a Hajósban elnevezésű rendezvénysorozat első napján az iskola diákjai találkozhattak sportolókkal is. Az egyik vendég Gémesi Csanád olimpiai érmes gödöllői vívó volt, a másik pedig Ujvári Izabella.
Gémesi Csanád meghívása érthető, hiszen ő valóban példaképe (lehet) a jövő generációjának. a fiatal lány (asszony?) jelenléte azonban több mint elgondolkodtató. Izabella a magyar celebvilág egyik kreálmánya, aki megosztotta az Exatlonban szerzett élményeit a gyerekekkel. Az „értékes” mondandó egyik fő eleme volt, hogy három és fél hónapig nem volt „telója” a forgatáson.
Nem tudni, kinek az ötlete volt a szőke lány meghívása, akinek semmi köze az olimpiához, pláne az olimpiai eszméhez és az iskola névadója, Hajós Alfréd szellemi és sport örökségéhez. Sajnálatos, hogy a szervezők figyelmét elkerülte, hogy Izabella „munkásságának” interneten keringő része egy botrányos dolláros tánc a gödöllői önkormányzat egyik befolyásos emberével, miközben piros magassarkújával gyalulja a műemléki védettség alatt álló Királyi Váróterem peronját. Tényleg őt kell értékként mutatni a fiataloknak?

A megfogalmazott gondolatokat még aznap eljuttattuk Albertné Tóth Katalin intézményvezetőnek, akit egy héttel később egy emlékeztető email-ben kértünk válaszadásra/reagálásra. Mivel ez az újabb megkeresésre sem történt meg, így február 20-án, 21-én, majd 22-én telefonon többször is megkíséreltük felhívni az alvégi iskola első számú irányítóját. Először nem vette fel, majd egy visszahívási kísérlet után – az állandósult foglalt jelzés miatt – azt észleltük, hogy nagy valószínűséggel letiltotta számunkat.
Ezt követően kerestünk egy másik elérhetőséget, amin tudtunk beszélni valakivel (nem mutatkozott be) az intézményvezető titkárságán. A hölgy azt monda, hogy „a vezetőasszonynál vannak”. Arra kértük, adja át üzenetünket, miszerint: ha végez, hívjon vissza (sms-ben is elküldtük a számunkat). Cikkünk megjelenéséig ez nem történt meg…

Úgy gondoltuk, hogy ennyi próbálkozás után nincs sok értelme újabb és újabb kísérleteket tenni a kapcsolatfelvételre, ám azt felajánljuk az intézményvezető asszonynak, ha reagálni kíván az olvasói felvetésre, bármikor megteheti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online