Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szeretnél színben harmonizáló otthont?

2023-01-16 11:31:45

Hát persze, kinek ne lenne a szíve vágya egy olyan otthon, ahol a színek olyan jól lettek összeválogatva, hogy egyszerűen mindenből árad a harmónia? Nyilván mindenki ezt szeretné, de sajnos, ezt valóban nem olyan egyszerű megvalósítani: talán nem véletlenül külön szakma a lakberendezői hivatás.

Ugyanakkor – sajnos – nem mindenki teheti meg azt, hogy lakberendezőt fogadjon, kiváltképp akkor nem, ha előtte ingatlanvásárlással már kiköltekezte magát, és még az otthon berendezése, a bútorvásárlás csak eztán jön.

Ez, vajon akkor azt is jelenti, hogy el kell engedni a stílusos otthon ábrándját? Közel sem! Mutatunk egy trükköt!

Színes bútorok? Naná!
A színek nem csupán a falak vagy a textíliák esetében játszanak fontos szerepet, hanem a Prémium bútoráruház különleges, színes bútorai esetében is! Ezért aztán különösen fontos, hogy olyan színeket válogass össze, amik valóban összhangban vannak egymással.

Ha ez nem sikerül, akkor a diszharmónia fog eluralkodni, ami meghatározza az egész otthonod hangulatát, és sajnos nem a jó irányba. De ahogy fentebb is említettük, van megoldás, méghozzá a színpaletta használata. De mi is az a színpaletta?

A színpaletta nem más, mint egymással harmonizáló, összhangban lévő öt szín együttese. Ezek lehetnek teljesen eltérő színek vagy éppen egy szín több árnyalata is, a lényeg, hogy együtt olyan kerek egészet adjanak, amit ha egy otthon falain belül alkalmazol, olyan enteriőrt teremtesz, ami még a legtehetségesebb lakberendező becsületére is válna.

Honnan szerezhetsz saját palettát?
Most biztosan azon tűnődsz, hogy hol készíthetsz ilyen színpalettát, és ezt mi el is áruljuk!

Először is szerezz inspirációt! Böngéssz lakberendezési weboldalakat, szobabelsőket, sztárok otthonait, és amelyik színben közel áll hozzád, mentsd le magadnak.

Ezt követően látogass el a ColorLovers oldalára, ahol egy rövid regisztrációs folyamat után máris belevetheted magad a színek világába.

Ehhez nincs más teedő, mint hogy a lementett képet feltöltöd az oldalra, és a fotó alapján máris generálja neked a rendszer a színpalettát. Ami még jobb, utólag bele is tudsz nyúlni, és tudsz változtatni a színeken, hogy minél inkább a te ízlésedet tükrözze.

Ha kész vagy, el tudod menteni, és amikor éppen bútort készülsz vásárolni a Prémium bútoráruházból, akkor csak meg kell nyitnod a palettát, és máris indulhat a válogatás!


Haladj apránként!

Nyilvánvalóan fantasztikus lenne, ha egy-két hét vagy hónap leforgása alatt eszközölni tudnál minden fontos stílusbéli változtatást az otthonodban, azonban ez a legritkább esetben valósulhat meg ilyen rövid idő alatt, hiszen általában anyagi és időbeli korlátok szűkítik a lehetőségeket.

Ez azonban ne szegje kedved, hiszen ha apránként haladsz is, akkor is lépésről lépésre egyre látványosabb lesz majd a változás. Fontos azonban, hogy az előre megszabott színpaletta és terv szerint cseréld a színeket, bútorokat, és a végeredmény minden bizonnyal egy szerethető és hívogató otthon lesz! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online