Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ezt kell tudnod az almás okosóra szíjakról!

2023-01-13 12:44:33

Tervezed, hogy hamarosan Apple Watch-ot vásárolsz, vagy már van, és szeretnéd frissíteni a megjelenését? Nem kell mást tenned, mint beszerezni egy, a stílusodhoz illő, ízlésednek, tevékenységednek megfelelő szíjat a számtalan változat közül.

A gyártó mindenkire gondolt, azokra is, akik az elsők közt voltak, elsőként vásároltak okosórát évekkel ezelőtt és azokra is, akik még csak most jutnak hozzá egyhez. Az óráknak két mérete létezik, az összes széria ugyanezeket alkalmazza, így a szíjak visszamenőlegesen, a régebbi modellekhez is passzolnak. Használatuk, cseréjük egyszerű, a variációs lehetőségek határtalanok, így itt az ideje, hogy beszerezd a legújabb szíjat az Apple Watch-odhoz.

Változatok anyagra
Mindenkinek más az ízlése, ha színekről és anyagokról van szó. Ezért az Apple különböző stílusú Apple Watch szíjak széles választékát kínálja, hogy mindenki igényeit kielégítse. A HelloCase termékei között találsz színeset, sportosat, elegánsat, sportoláshoz valót a szivárvány minden színében hangulatodnak, ruházatodnak, ízlésednek megfelelően.

Minden Apple Watch szíj tökéletesen illeszkedik a csuklóra, kényelmes és tartós viseletet garantál. Választhatsz a strapabíró, könnyű, könnyen kezelhető, tisztítható színes szilikon szíjak közül vagy a sportoláshoz ideális, áttört anyagú, jól szellőző darabok közül. A rugalmas, légáteresztő szövet szíjak kellemes viseletet biztosítanak, a tépőzárnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan állíthatók.

A mágneses bőrszíjak, a milánói acél és a Ladies fém szíjak elegáns viseletet jelentenek, így munkába, fogadásra, színházba és bármilyen eseményre elkísérhetik az Apple Watch-odat.

Minden Apple Watch-hoz jók

Igazán nagyszerű újítása, hagyománya a gyártónak, hogy minden Apple Watch-hoz 2 különböző méret tartozik, egy női és egy férfi csuklóra tervezett okosóra, de bizonyos szériánként más-más méret, hiszen az 1-3-as generációknál ez 38 és 42 mm, a 4-6-osnál és az SE-nél 40 és 44 mm, a 7-esnél 41 és 45 mm.

Az órák minden szériájához ugyanolyan méretű szíj passzol, így legyen az okosórád régi vagy új, minden anyagú variáció minden színe megfelelő lesz hozzá. Egyes generációknál eltérő méretek lehetnek, ezekre figyelj.

Vásárlásnál, rendelésnél mindig nézd meg, hogy az órád kijelzőméretéhez illeszkedő pántot vásárolj.

Vannak különböző, S, M, L csuklóméretű szíjak, ezért hasznos, ha ismered a méretedet.


Legyél mindig up-to-date

A strapabíró óra kijelzőjét megvédheted a karcoktól, ha kijelzővédő fóliát vagy védőtokot vásárolsz rá. Láthatatlan megoldás, így az órád kinézetén mit sem változtat, viszont bátrabban sportolhatsz, dolgozhatsz benne.

Akár munkához, akár sportoláshoz használod, a pántkioldó gombok jóvoltából könnyen cserélhető a szíj, akár napjában többször is megejtheted, így mindig divatos lehetsz, és az öltözékednek, pillanatnyi hangulatodnak megfelelő kinézetű órát viselheted. Minden eredeti Apple Watch szíj prémiumminőségű, tartós és esztétikus viselet. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online