Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Triatlon-szakosztállyal bővült a MATE-Gödöllői EAC sportpalettája

2023-01-04 10:14:18

Új szakosztály életre hívásával köszöntött be a 2023-as esztendő a MATE-Gödöllői EAC sportegyesületnél. A már meglévő hét (atlétika, vívás, sportlövészet, női és férfi vízilabda, úszás, szabadidősport) egység mellett, a jövőben az olimpia programjában 2000 óta szereplő triatlon (úszás, kerékpározás, futás) kedvelői számára is kínálnak versenysportolási lehetőséget településünkön.

A szakosztályok számának bővülése valahol kézenfekvőnek mutatkozott, hiszen az uszoda 2021 decemberi átadásával, valamint a már hosszú évek óta sikeres atlétikai képzéssel adottá vált a triatlon két alapsportága MATE-GEAC háza táján.

Az új szakosztály vezetője Hadházi Máté lett, aki korosztályos (25-29 évesek) Európa-bajnoki címmel büszkélkedhet duatlonban (futás-kerékpár-futás) és aquatlonban (úszás-futás) egyaránt, valamint tavaly nyáron a szlovákiai Somorján világbajnoki bronzérmet szerzett aquatlonban a 30-34 évesek mezőnyében.
A sportágat a MATE-GEAC kötelékében utánpótlás és felnőtt korosztályokban egyaránt országosan meghatározó szintre fejleszteni szándékozó sportvezetővel a geac.hu közölt interjút, amit ide kattintva olvashatnak el.

Aki szeretné kipróbálni a triatlont, Hadházi Máténál jelentkezhet a (06-70) 319-3522-es telefonszámon, vagy ezen az email-címen. Elsősorban olyan érdeklődők jelentkezését várják, akik tudnak úszni, szeretnek kerékpározni és futni. Korosztályos megkötés nincs!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online