Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem (is) ajánlja magát az Educatio-kiállításon

2023-01-04 18:23:53

Idén január 12-14. között (csütörtöktől szombatig) rendezik meg Magyarország legnagyobb pályaválasztási rendezvényét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Hungexpo területén megvalósuló háromnapos eseményen a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) is képviselteti magát campusaival.

A csaknem két éve ezen a néven működő, közérdekű magánalapítványi fenntartású Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Európa egyik legnagyobb agrárfókuszú, multidiszciplináris felsőoktatási intézménye. Egyedülálló infrastruktúrával és oktatási képességekkel rendelkezik számos tudományterületen, ahol a tradíciókat ötvözi a modern kor megoldásaival. Nyolc képzési területen biztosít színvonalas, rugalmas és átjárható oktatást a felsőoktatási szakképzéstől, az alap- és mesterszakokon át a szakirányú továbbképzésekig és a doktori képzésig, országszerte.

A MATE HF24-es kódjelű standja az A jelű pavilonban lesz megtalálható. A 20 ezer négyzetméteren megvalósuló 23. Educatio Kiállításon 18 ország 200 kiállítója várja a pályaválasztó diákokat, pedagógusokat, intézményvezetőket, akik testközelből, első kézből kaphatnak hasznos információkat és segítséget a hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, tankönyvkiadók, nyelviskolák, szakképző intézmények munkatársaitól.

A rendezvény területére a belépni a 3-as kapun keresztül, az III-as fogadóépületen áthaladva lehet, mindhárom napon 10 és 16.45 perc között.
Ez alól kivételt képeznek az előzetesen regisztrált csoportok. A különjáratos busszal érkező előzetesen regisztrált csoportok mindhárom nap 9 és 12 óra között busszal parkolnak a rendezvény területen kívül, az Albertirsai úti nagyparkolóban (főbejárattal szemben). A gyalogosan és/vagy tömegközlekedéssel érkező előzetesen regisztrált csoportok a rendezvényterület I-es számú kapuján keresztül tudnak bejutni, 9 és 9.45 óra között. Az előzetesen regisztrált csoportok fogadása és beengedése az I-es fogadócsarnokban történik mindhárom nap 9 és 10 óra között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online