Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rács mögött karácsonyozott, miután a gödöllői rendőrök lekapcsolták

2022-12-29 18:07:43

Kerti szerszámokkal, elektronikai kütyükkel, háztartási gépekkel, ruhákkal, pénzzel rövidítette meg a sértetteket, és okozott nem kevés bosszúságot rongálásaival az a kistarcsai illetőségű fiatal, akinek letartóztatását még karácsony előtt elrendelte a bíróság. A 18 éves kistarcsai férfi az elmúlt egy hónapban vagyon elleni bűncselekmények sorát követte el Gödöllő környéki településeken

Volt, hogy egy hólapát nyelével feszítette fel egy autó napfénytető-szerkezetét, akadt, amikor az autó zárszerkezetét rongálta meg, vagy hátsó üléseit mozgatta ki a helyéről, máskor lakások ajtajait feszítette fel vagy ablakait törte be, hogy hozzáférjen az értékes holmikhoz.

Az egymást követő bejelentésekre a rendőrök azonnal mozdultak, hamar összerakták, ki állhat a betörések/feltörések hátterében, mint kiderült nem először akadt dolguk a férfivel.
A péceli járőrök egy csömöri áruház parkolójában pillantották meg 23 éves társával együtt még december elején L. Emiliánt: a páros az egyenruhások láttán futni kezdett és a bevásárlókocsik között szándékoztak láthatatlanná válni, próbálkozásuk azonban nem járt sikerrel. A 18 éves férfit és társát is előállították, eljárást indítottak ellenük, majd szabadon bocsátották őket.

L. Emilián nem tanult a korábbi esetből, bűnös ténykedésével nem hagyott fel, a rendőrök december 20-án őrizetbe vették. Kihallgatásán folyamatos ellentmondásokba ütközött, beismert, aztán tagadott, emlékezett, aztán nem, gyanúsítását is megpanaszolta.

A fiatal férfi letartóztatását a bíróság elrendelte, vele szemben a további eljárást üzletszerűen elkövetett lopás bűntette, lopás vétség kísérlete, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai folytatják le. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online