Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vidám, játékos edzéssel búcsúztak az óévtől a gödöllői atléták

2022-12-22 10:12:39

A korábbi években kialakított hagyományhoz híven, idén is családias hangulatban telt, vidám, játékos edzéssel búcsúztatták az óévet a MATE-Gödöllői EAC Atlétika Szakosztályának sportolói és a szakmai stáb tagjai a Hajós iskola tornacsarnokában.

A helyi atléták közösségi oldalán közzé tett rövid hír szerint az elmúlt időszak legsikeresebb évét zárta a szakmai műhely, amelynek tagjai a különböző korosztályokban összesen 80 érmet nyertek az országos bajnokságokon. A medáliák megoszlása 38 arany-, valamint 21-21 ezüst- és bronzszínű volt.

A MATE-GEAC atlétika szakosztályának erejét és a sportág hazai reprezentánsai között elfoglalt meghatározó pozícióját mi sem igazolja jobban, mint a szeptemberi csapatbajnokságon elért bravúros második helyezés.
Ezen felül számos nemzetközi siker is fűződött 2022-ben a gödöllői atlétákhoz, amik közül az élre kívánkozik Kriszt Sarolta ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérme hétpróbában.

S hogy egy kicsit a jövőről is szóljunk: köztudott, hogy 2023 augusztusában Budapest lesz a házigazdája az atlétikai világbajnokságnak, és jó esély mutatkozik, hogy az indulók között gödöllői versenyző(ke)t is köszönthetünk majd.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online