Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén két hévégére szól a gödöllői Adventi Kastélynapok programkínálata

2022-12-02 10:09:22

December 10-én, szombaton 10.30 órától, 11-én, vasárnap 11 órától, majd egy héttel később, december 17-én, szombaton és 18-án, vasárnap egyaránt 11 órától induló programsorozattal – immár 21. alkalommal – rendezik meg az Adventi Kastélynapokat a Gödöllői Királyi Kastélyban. A 2001-ben hagyományteremtő szándékkal útjára indított családi program megvalósításának ötletét az adta, hogy a királyi família az 1870-es években a legkisebb gyermek, Mária Valéria kedvéért szívesen töltötte a karácsonyt Gödöllőn.

Különleges látványossága az idei rendezvénynek Az én Sisim, gyűjtők és gyűjtemények Erzsébet királyné bűvöletében című időszaki, március 16-ig megtekinthető kiállítás, ami a fent jelölt napokon – a felnőttek számára 1.500 forintos, a diákok és a nyugdíjasok számára 800 forintos belépőjegy megváltása esetén – egyénileg és óránként tárlatvezetéssel látogatható!

Aki kíváncsi az idei ünnepi hétvégék, valamint az Erzsébet királyné karácsonyai elnevezésű, december 28-i (szerda) attrakció részletes programjára, illetőleg a kísérőrendezvényekre, ide kattintva böngészheti a tartalmas kínálatot!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online