Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gólélmény nélküli gödöllői blamázs…

2022-11-19 15:29:08

Legyünk tárgyilagosak: nem az idény legnehezebb feladatának megoldására kellett vállalkoznia a gödöllői csapatnak a tabella utolsó helyén tanyázó, idegen környezetben eddig pontot sem szerzett felsőpakonyiak ellen. Ettől függetlenül komolyan kellett venni a riválist. Sokkal komolyabban, mint ahogy ezt a hazai gárda tette…

Nincs mit szépíteni a dolgokon: a gödöllői tizenegy mélyen tudása és a vele szemben elvárható eredményesség alatt teljesített, és hiába akadtak gólszerzési lehetőségei, a 84. percben a hősiesen küzdő vizitálók a csereként beállt Nagy Tamás fejese révén három pontot érő találatot szereztek.
Némi öröm a blamázsnak tekinthető gödöllői ürömben, hogy a közvetlen riválisok közül a Vecsés sem tudott nyerni (0-0 a Pilis ellen), így a vesztett pontok tekintetében nem került hátrányba Győri Zoltán bajnoki címvédő formációja.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Felsőpakonyi KSE 0-1
(0-0)
Tizenkét lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 27 ponttal, 26-9-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK november 26., szombat 13 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online