Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az ALDI gödöllői áruházában is lesz karácsonyi adománygyűjtés

2022-11-16 18:40:58

Az ALDI immár ötödik éve vesz részt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Karácsonyi Adománygyűjtésében. Idén november 18-20. között (péntektől vasárnapig) adhatják le a vásárlók az ALDI- üzletekben a rászorulóknak szánt élelmiszereket.
A partnerségnek köszönhetően a kereskedelmi forgalomba már nem kerülő, de fogyasztásra még alkalmas élelmiszerek az egyesület révén jutnak el a rászorulókhoz. Az Élelmiszerbank önkéntesei a jótékonysági akció keretében idén már 156 ALDI-áruházban – közte a Bossányi Krisztina utca 4. szám alatt található, bő egy éve megújult gödöllőiben is – gyűjtik össze a vásárlók felajánlásait.

Ebben az évben is a téli időszak okozta nehézségek enyhítését célozza az Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtése. Az áruház bejáratánál az önkéntesek szórólap segítségével hívják fel a vásárlók figyelmét a gyűjtésre, valamint a felajánlásokkal kapcsolatos fontosabb információkra. A vevők a megvásárolt, adományozni kívánt tartós élelmiszereket – többek között konzerveket, szószokat, mártásokat, csokoládét, rizst, tartós tejet, bébiételt, száraztésztát, édességet, szaloncukrot – a pénztáraktól való távozás után, a kasszák mellett elhelyezett gyűjtőponton adhatják le.

A három nap alatt összegyűlt élelmiszeradományból összeállított csomagokat az Élelmiszerbank a gyűjtés helyszíneinek környékén, az ott működő karitatív szervezetek segítségével juttatja el a rászorulókhoz az ünnepeket megelőző hetekben, illetve azt követően január végéig. Az ALDI és az Élelmiszerbank is bízik abban, hogy az összegyűjtött adományok segítségével minél több nélkülöző számára sikerül meghittebbé tenni az ünnepeket – olvasható a szervezetek által hírportálunkhoz eljuttatott közleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online