Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Modernizálás után újra nyitva az ALDI gödöllői áruháza

2021-09-09 11:23:25

Idén nyáron felújította és modernizálta gödöllői áruháza épületét az ALDI Magyarország. Az ingatlan kívül-belül megújult, ez az áruház is megkapta az ALDI legújabb belső dizájnja szerinti kialakítást, és nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílt meg újra szeptember 9-én.

A közel két hónapot igénybe vevő munkálatok során átalakították az üzlet elektromos rendszerét, és modern, LED- alapú, alacsony energiaigényű világítást építettek ki. Ugyancsak megújult az épületgépészet, és hőszivattyús megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér és a szociális helyiségek kellemes klímáját, illetve a raktárban az előírt hőmérsékletet. A gödöllői üzlet egyike azon 18 ALDI-áruháznak, amiknek tetőszerkezetén napelemeket helyezett el az ALDI: a felújított áruháznál így egy 50 kWp teljesítményű háztartási naperőművet is üzembe állít a vállalat, amely éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani. A vásárlók a bejáratnál egy QR-kóddal találkoznak, amelyet okostelefonjukkal beolvasva megtekinthetik a napelemek által eddig megtermelt energiamennyiség értékét, illetve a pillanatnyi energiatermelés értékét is.

Módosult a gödöllői üzlet belső kialakítása is. Az ALDI legújabb dizájnja szerinti kialakításnak köszönhetően a zöldség-gyümölcs pult az épület közepéből a bejárathoz költözött, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amiknek nagy része magyar forrásból érkezik az ALDI-hoz. Új és modern bútorokat kapott az Azon melegében nevű látványpékség is, ahol a frissen, helyben sült pékáruk, kenyerek mindegyike egy önzáró ajtóval ellátott rekeszt kap, amiből a vásárlók a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé.


A hétfőtől szombatig 7 és 21 óra, vasárnap pedig 7 és 19 óra között nyitva tartó gödöllői üzletben megnövekedett a kasszák száma is, illetve a kasszák mögötti felület 70 centiméterrel hosszabb lett, így a vásárlóknak könnyebb lesz elvenni a pénztár mögött az árucikkeket. Az üzlet új belső polcokat is kapott, amik felett a vevők könnyebb tájékozódását segítő, új dizájnú termékcsoport-megjelenítés látható.

Már Gödöllőn is rendelhetnek online az ALDI termékei közül a vásárlók, hiszen több mint 3 ezer, ALDI-ban kapható árucikk, továbbá az áruházlánc szezonális kínálatának egy része elérhető ezen a weboldalon, a ROKSH személyes bevásárlói pedig házhoz szállítják a megrendelt termékeket a város közigazgatási területén belül.

A vállalat a parkolóhelyek számát is növelte, az eddigi 80 helyett szeptembertől 119 beállóhely áll a gépjárművel érkező vásárlók rendelkezésére. Az elektromos, illetve tölthető hibrid gépkocsival érkezők természetesen e-töltőt is igénybe vehetnek a parkolóban. A modernizált gödöllői áruház újra nyitásának alkalmából az ALDI nyitási akcióval készül, így több mint 30 non-food (nem élelmiszer) termék – különböző háztartási cikkek, barkács termékek, játékok, szórakoztató elektronikai eszközök – lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 60%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos termék lesz kapható 30-40%-os árengedménnyel. A nyitás utáni 3 nap során pedig az Azon melegében látványpékség mintegy 50 termékből álló kínálata 20%-os kedvezménnyel lesz megvásárolható – olvasható az ALDI kommunikációs partnere által hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online