Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Október 21-én kitárja ajtaját a Karácsonyház Gödöllőn

2022-10-20 08:54:48

Az idei a hatodik olyan év, amikor Gödöllő központjában, a Testőrlaktanya (Várkapitányi lak) Szabadság út 2. szám alatti épületében várja az érdeklődőket az országosan ismert és népszerű, első és eredeti Karácsonyház. A 300 négyzetméteres össz-alapterületű kilenc szobában – a több mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül – hazánkban egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal, illetve megannyi ritka és szépséges aprósággal szembesülhetnek a látogatók.

A nem csupán a hely- és környékbeliek, hanem a településre látogató turisták számára egyaránt kihagyhatatlan „célpontot” jelentő látványosság idén október 21-én, pénteken 10 órakor tárja ki kapuját. A Karácsonyház lelkes csapatát vezető Kruták Zsófia érdeklődésünkre elmondta: január óta tervezgették a dekoratőr csapattal az idei Karácsonyház belső tereit és hangulati elemeit, szeptember közepe óta pedig már a helyszínen – időt és energiát nem kímélve – dolgoztak, hogy létrejöjjön egy olyan varázslatos Karácsonyház, ami minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott dekorációival, gondosan összeválogatott áruválasztékával igazi ünnepi világba repíti a látogatókat, kicsiket és idősebbeket egyaránt.

Ami a külsőségeket illet, erre az esztendőre teljesen megújult a Karácsonyház külső dekorációja is: az épület emeleti erkélyén Rudolf, a piros orrú rénszarvas fogadja a látogatókat. A 2022-es év további újdonsága az épület előtt felállított meseszép karácsonyi Mikulás-vonat, amit esténként sokezer izzó öltöztet ünnepi fénybe.

A hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra között nyitva tartó, belépődíj megfizetése nélkül felkereshető Karácsonyházzal kapcsolatos további aktuális információk (programok) a weboldalon, valamint a közösségi oldalon olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online