Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem támogatásával indul a Nagy Diák Agrárteszt 2

2022-09-01 14:16:47

Az agrárszakmát és a hozzá vezető tanulási lehetőségeket népszerűsíti a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakmai támogatásával induló Nagy Diák Agrárteszt 2 – mezőgazdálkodj okosan! vetélkedő, amin 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt.

A verseny első fordulója szeptember 1-jén indul és december 15-ig tart. Ezen időszak alatt a kérdések az ide kattintva elérhető felületen válaszolhatók meg. Az első körben legjobb eredményt elért 1.000 játékos meghívást kap a december 28-30. között lezajló középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 10 diák-agrártudós felkészültsége határoz a végső helyezések sorsáról.
A díjátadót a következő esztendő januárjában esedékes Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon rendezik meg, ahol gazdára találnak a legjobb három versenyzőt megillető értékes díjak: a kétszemélyes külföldi utazás, a nagyértékű kerékpár és a szuper okostelefon.

A Nagy Diák Agrártesztet másodjára szervezi meg a DUE Médiahálózat. Első alkalommal több mint 10 ezer diák indult a versenyen, amit a Pápai Református Kollégium Gimnázium akkori tanulója, Benedek Enikő Zsófia nyert meg. A fődíjas időközben felvételt nyert a MATE mezőgazdasági mérnöki képzésére, ahol szeptemberben kezdi meg tanulmányait. Forrás: MATE Médiaközpont


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online