Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bővíti a sportok királynője csapatát a MATE-Gödöllői EAC atlétika szakosztálya

2022-08-22 10:16:12

Aki szeretné, hogy gyermeke játékos formában ismerkedjen a mozgással, akkor itt a lehetőség, hogy tagja legyen a sportok királynője csapatának! Az atlétika tökéletes mozgáskoordinációt és alapot ad a gyerekeknek, a gödöllői szakemberek fő célja a mozgás szeretetére való nevelés.

Magyarország Kiemelt Utánpótlás Műhelye, a MATE-Gödöllői EAC atlétika szakosztálya felvételt hirdet 2007-2015-ös születésű, gyors, ügyes és atlétikus alkatú fiataloknak, akik szívesen sportolnának, versenyeznének.

Jelentkezni augusztus 22-től (hétfő) szeptember végéig folyamatosan lehet. Előzetes érdeklődésre Czúcz Andreánál a (+36-20) 589-7799-es telefonszámon vagy az ide kattintva elérhető email-címen nyílik lehetőség. További információk, valamint az edzők elérhetőségei ide kattintva olvashatók.
Az edzések a szeptember 5-től kezdődnek a MATE Atlétikai Centrumának sportpályáján.


A hobbi csoportban lehetőséget biztosítanak a 2007–2011-es születésű, nem versenysportra vágyó gyerekeknek is a rendszeres testmozgásra. Érdeklődni az említett elérhetőségeken lehet.

Ösztönző adalékként érdemes megemlíteni, hogy ebben az esztendőben a gödöllői egyetemi szakosztály több utánpótláskorú versenyzője is komoly nemzetközi megmérettetéseken vett részt. Követendő példáként említhető Kriszt Sarolta, aki a jeruzsálemi ifjúsági Európa-bajnokságon szerzett ezüstérmet hétpróbában, vagy Guth Mátyás, Bánovics József és Soos Levente, akik a Caliban (Kolumbia) megrendezett junior (U20) világbajnokságon értek el értékes helyezéseket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online