Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői atlétalány viszi a magyar zászlót a besztercebányai EYOF-on

2022-07-22 10:13:21

Július 21-én ünnepélyes keretek között tett fogadalmat a besztercebányai XVI. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF) utazó magyar ifjúsági csapat. A fővárosi Larus Étterem és Rendezvényközpontban tartott ünnepségen nem mindennapi megtiszteltetés érte a MATE-Gödöllői EAC újdonsült ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmes hétpróbázóját, Kriszt Saroltát (képen jobbra), aki – a cselgáncsozó Kenderesi Péterrel közösen – a magyar delegáció zászlóvivője lesz a besztercebányai eseményen.


A 14 és 18 év közötti fiatal sportolók számára 1991 óta a legnagyobb európai multisport-eseménynek számító EYOF-ra idén – az oroszok, fehéroroszok nélkül – 48 ország közel 3.000 versenyzőjét várják. Magyarországot 9 sportágban (atlétika, cselgáncs, kézilabda, kosárlabda, tenisz, tollaslabda, torna, országúti kerékpár és úszás) 95 fiatal sportoló képviseli.

A nyitóünnepséget július 24-én, vasárnap este rendezik, a versenyek egy nappal később, hétfőn kezdődnek. A 200 méteres síkfutásban és a sprintváltóban induló Kriszt Sarolta mellett Gödöllőről Fodor Péter is résztvevője lesz az idei EYOF-nak. A fiatal sprinter 400 méteres síkfutásban áll rajthoz. Fotó forrása: olimpia.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online