Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyílászáró diszkont áron

2022-06-19 17:31:48

A kereskedelem már egészen korán felütötte a fejét az emberiség történelmében. A közösség tagjai egymás között cserélték termékeiket/szolgáltatásaikat. A társadalom fejlődésével a kereskedelem is nagyot változott: a szatócsbolt helyett ma már szuper- és hipermarketekbe járunk. Bár, ezek az üzletek jellemzően az alacsony áraikkal igyekeznek becsalogatni a vásárlót, ha speciális termékre van szüksége, akkor érdemes diszkont áruházat keresnie.

Mi az a diszkont áruház?
Az angol discount szó magyar megfelelője a diszkont, ami annyit tesz: árengedmény. Nem átmeneti akciót kell ezalatt érteni, hanem egy olyan áruház, ami nagykereskedelmi áron értékesíti a termékeit. Így aztán nemcsak olcsón, de gyorsan is hozzá lehet jutni a vágyott holmikhoz. Aki – például – szabványméretű ablakokat szeretne minél hamarabb, az látogasson el ablakdiszkontba online vagy személyesen. Kezdje az RS Ablakkal, akik műanyag nyílászárók beépítésével és gyártásával foglalkoznak hosszú évek óta, valamint az állami támogatások igénybevételében is tudnak segíteni.

Minden egy helyen
A nyílászáró diszkont lényegében egy nagy raktár. Ennek mérete nyilván befolyásolja, hogy mekkora készlettel rendelkezik az adott cég, de általában igyekeznek a lehető legtöbb típust összegyűjteni. Miért érdemes innen beszerezni a nyílászárókat?

• Költséghatékony
• Egyedi márkás termékeket lehet találni
• Rengeteg időt megspórolhat

Tizenkettő egy tucat?
A szín- és mintaválaszték ezeknél az áruházaknál is több, mint kielégítő. A diszkont áruházból való vásárlás tehát nem jelenti azt, hogy az unalomig ismert fehér modellek közül választhat. Hacsak nincsen szükség valamilyen oknál fogva egyedi gyártású ajtóra vagy ablakra, akkor lényegében az egész lakás nyílászáró cseréjét megoldhatja egy üzleten belül. A szereléshez szükséges csavarokat, vasalatokat is beszerezheti, azért sem kell külön elmenni máshová. Ráadásul mindezt pénztárcakímélő módon, egy füst alatt. Akár még a kényelmes foteljából sem kell felállnia, hiszen számos cég megtalálható az interneten, amiknek a webáruházát folyamatosan frissítik, így mindig az aktuális készletet láthatja.


Magyarországi diszkont történelem

Szinte rögtön a rendszerváltás után, 1991-ben a Profi Magyarország Zrt. élt ezzel a lehetőséggel és nyitotta meg az első áruházát Balassagyarmaton. Azzal, hogy raktárokból alakított ki élelmiszer diszkont hálózatot, egy új vonalat indított el a hazai kereskedelemben. Bár, nem terjedt el a mozgalom az ország nyugati részébe, mégis számos non-food terméket forgalmazó cég is követte a példáját, több-kevesebb sikerrel. Az internetes kereskedelem újat dobott ezen a népszerű irányzaton, nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is.

Tekintse meg az RS Ablak weboldalát, ahol számos lehetőséget talál, hogy Önnek is a lehető kedvezőbb áron legyenek új nyílászárói. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online