Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajakápolás különböző készítményekkel

2022-06-18 17:41:32

Az ajkak ápolása nem csupán rúzzsal vagy szájfénnyel oldható meg, hiszen ezek a termékek sem mutatnak jól az ajkakon akkor, ha a száj száraz és kicserepesedett. A probléma kezelésére azonban, szerencsére, ma már számos termék kapható. Ezekkel ismerkedünk most meg közelebbről.

Hatékony ajakápolás

A száj kicserepedése különböző peelingekkel, radírokkal, maszkokkal szüntethető meg, amelyek használatát követően természetesen az ápolásról, hidratálásról is gondoskodni kell. A peeling használata után jöhet egy maszk, így ajkaid csodásak lesznek.

Az ajkak ápolására színtelen és színezett termékek közül is választhatsz, amelyek mindegyike elérhető a DOUGLAS ajakápolási termékei között. Ha szeretnéd, olyan készítményt is használhatsz, amely ad egy kis fényt a szádnak.

Nyáron természetesen a káros UV-sugarak elleni védelemről sem árt gondoskodni. Ezt a legegyszerűbben UV-szűrővel ellátott ajakápoló segítségével teheted meg. A hideg, téli hónapokban ugyanakkor az elsődleges feladat a kiszáradás elleni védelem, a megfelelő hidratálás.

A benti, fűtött helyiségek és a kinti hideg váltakozása óriási terhelést jelent a bőr, így az ajkak számára is. A változásokhoz való alkalmazkodás megterheli még a legellenállóbb szervezetet is.

Kiváló összetevő ajakápolási célra például a sheavaj, a kakaóvaj, az A- és az E-vitamin. Az érett bőrrel rendelkezőknek hasznos lehet olyan termékek használata is, amelyek feltöltik a ráncokat és megakadályozzák a későbbiek kialakulását.

Az ajakápolás sminkelés előtt kötelező!
Ha kicserepesedett ajkaidra viszel fel rúzst vagy szájfényt, a végeredmény minden lesz, csak nem esztétikus. Ahelyett ugyanis, hogy elfednék a hibákat ezek a termékek, inkább kiemelik. Ennek elkerülése érdekében fontos gondoskodni a rendszeres ajakápolásról.

A rúzs használata előtt alkalmazz helyreállító balzsamot, amely szinte azonnal megszünteti a kiszáradást és egyenletessé varázsolja az ajkak felszínét. Folyamatos használatával pedig megszüntethető az ajkak kiszáradása is.

Az ajakápolásra tehát rendszeresen, de legalábbis sminkelés előtt mindenképpen érdemes sort keríteni, hiszen a szép ajkakon a rúzs vagy a szájfény is jobban fog mutatni és tartósabb lesz a végeredmény. Nincs ellenállhatatlanabb látvány, mint egy vadító vörös rúzs a puha, dús ajkakon.


Ajakápoló termékek meglepetésként

Ajakápolási kozmetikumok segítségével másnak is meglepetést szerezhetsz, egy ilyen darab ugyanis ajándékként is megállja a helyét minden alkalomra. A rendszeres ajakápolásról sokan hajlamosak elfeledkezni, de ha ilyen terméket ajándékozol, finoman felhívhatod az ünnepelt figyelmét a fontosságára.

Adj ajakápolási terméket ajándékba, szerezz be egyet magadnak is és tegyél szert puha, ragyogó ajkakra, valamint okozz örömet másoknak is néhány kiváló kozmetikummal! (x)                                         


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online