Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajakápolás különböző készítményekkel

2022-06-18 17:41:32

Az ajkak ápolása nem csupán rúzzsal vagy szájfénnyel oldható meg, hiszen ezek a termékek sem mutatnak jól az ajkakon akkor, ha a száj száraz és kicserepesedett. A probléma kezelésére azonban, szerencsére, ma már számos termék kapható. Ezekkel ismerkedünk most meg közelebbről.

Hatékony ajakápolás

A száj kicserepedése különböző peelingekkel, radírokkal, maszkokkal szüntethető meg, amelyek használatát követően természetesen az ápolásról, hidratálásról is gondoskodni kell. A peeling használata után jöhet egy maszk, így ajkaid csodásak lesznek.

Az ajkak ápolására színtelen és színezett termékek közül is választhatsz, amelyek mindegyike elérhető a DOUGLAS ajakápolási termékei között. Ha szeretnéd, olyan készítményt is használhatsz, amely ad egy kis fényt a szádnak.

Nyáron természetesen a káros UV-sugarak elleni védelemről sem árt gondoskodni. Ezt a legegyszerűbben UV-szűrővel ellátott ajakápoló segítségével teheted meg. A hideg, téli hónapokban ugyanakkor az elsődleges feladat a kiszáradás elleni védelem, a megfelelő hidratálás.

A benti, fűtött helyiségek és a kinti hideg váltakozása óriási terhelést jelent a bőr, így az ajkak számára is. A változásokhoz való alkalmazkodás megterheli még a legellenállóbb szervezetet is.

Kiváló összetevő ajakápolási célra például a sheavaj, a kakaóvaj, az A- és az E-vitamin. Az érett bőrrel rendelkezőknek hasznos lehet olyan termékek használata is, amelyek feltöltik a ráncokat és megakadályozzák a későbbiek kialakulását.

Az ajakápolás sminkelés előtt kötelező!
Ha kicserepesedett ajkaidra viszel fel rúzst vagy szájfényt, a végeredmény minden lesz, csak nem esztétikus. Ahelyett ugyanis, hogy elfednék a hibákat ezek a termékek, inkább kiemelik. Ennek elkerülése érdekében fontos gondoskodni a rendszeres ajakápolásról.

A rúzs használata előtt alkalmazz helyreállító balzsamot, amely szinte azonnal megszünteti a kiszáradást és egyenletessé varázsolja az ajkak felszínét. Folyamatos használatával pedig megszüntethető az ajkak kiszáradása is.

Az ajakápolásra tehát rendszeresen, de legalábbis sminkelés előtt mindenképpen érdemes sort keríteni, hiszen a szép ajkakon a rúzs vagy a szájfény is jobban fog mutatni és tartósabb lesz a végeredmény. Nincs ellenállhatatlanabb látvány, mint egy vadító vörös rúzs a puha, dús ajkakon.


Ajakápoló termékek meglepetésként

Ajakápolási kozmetikumok segítségével másnak is meglepetést szerezhetsz, egy ilyen darab ugyanis ajándékként is megállja a helyét minden alkalomra. A rendszeres ajakápolásról sokan hajlamosak elfeledkezni, de ha ilyen terméket ajándékozol, finoman felhívhatod az ünnepelt figyelmét a fontosságára.

Adj ajakápolási terméket ajándékba, szerezz be egyet magadnak is és tegyél szert puha, ragyogó ajkakra, valamint okozz örömet másoknak is néhány kiváló kozmetikummal! (x)                                         


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online