Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ericsson-díjat vehetett át a gödöllői fizikatanár, Seres István

2022-06-15 16:12:08

Huszonharmadik alkalommal adta át székházában az Ericsson Magyarország az ország egyik legjelentősebb magánalapítású oktatási díját, a cég kutatás-fejlesztési igazgatósága által alapított Ericsson-díjakat a kiemelkedő természettudományos tanáregyéniségeknek – olvasható az Ericsson Közép-Európai Régió News Center által hírportálunknak megküldött június 15-i sajtóközleményében.

Az ünnepélyes díjátadón a középiskolai matematika- és fizikaoktatásban kiemelkedő szerepet vállaló pedagógusok közül nyolcan, kategóriánként és tantárgyanként két-két pedagógus vehette át „A matematika és fizika népszerűsítéséért” és „A matematika és fizika tehetségeinek gondozásáért” alapított díjakat. A díjakkal 400 ezer forint pénzjutalom is járt. A 2021-es évre vonatkozó elismerésben olyan tanárok részesülnek, akik áldozatos, sokszor az iskolatermi elfoglaltságokon túl mutató munkájukkal, generációkkal szerettették meg a természettudományokat.

Az idén Ericsson-díjban részsültek táborában a gödöllői dr. Seres István is megtalálható, akinek a fizika területén kifejtett tehetséggondozását ismerték el. A gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium és Gödöllői Református Líceum fizikatanára, valamint a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Fizika és Folyamatirányítási Tanszéke oktatójának tevékenységéről kisfilm is készült, ami ide kattintva tekinthető meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online