Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: érem nélkül maradtak a gödöllőiek a csepeli mesterversenyen

2022-06-05 12:58:10

Június 3-a és 5-e között Csepelen kezdődött el az augusztus első hétvégéjén a Lupa-tónál záruló strandröplabda országos bajnokság idei küzdelemsorozata. Ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk, idén sem hiányoznak a mezőnyből a Gödöllői RC párosai.

A Karádi Zoltán vezetésével működő gödöllői szakosztályt a csepeli mesterversenyen 13 kettősben (10 női és 3 férfi) képviselte legalább egy játékos. A 16-os főtáblán a hölgyeknél hét, a férfiaknál egy gödöllői érdekeltségű páros kezdte meg szereplését a pénteki selejtezőt követőn szombati napon.

A szebbik nem képviselői közül a Török Mercédesz, Dénesi Brigitta (Ball Sport Club), a Breuer Mirtill, Varga Kinga (Beach Sport) és a Lutter Liza, Kardos-Nagy Szabina (MAFC) összetételű páros a 13. helyet szerezte meg, miként a férfiak mezőnyében a Tompa Dávid, Szabó Zoltán (Ball Sport Club) alkotta kettős is. Kilencedik pozícióban zárt a Chován Ágnes, Gracza-Sóti Fanni, illetve a Kristóf Dóra, Windisch Kinga összeállítású gödöllői duó.

Negyeddöntő
Juraszik Patrícia, Vecsey Fanni – Szabó Dorottya, Honti-Majoros Chiara (SRSE) 1-2 (13, -15, -13) • A gödöllői páros az 5. helyen végzett.
Mester Orsolya, Széles-Neizer Lili – Kun Stefánia, Réthelyi Orsolya (SRSE, Kispest SE) 2-1 (-8, 18, 14)

Elődöntő
Mester Orsolya, Széles-Neizer Lili – Czene Adrienn, Hackl Szilvia (Ball Sport Club) 1-2 (-10, 14, -10)

Bronzmérkőzés
Mester Orsolya, Széles-Neizer Lili – Szabó Dorottya, Honti-Majoros Chiara (SRSE) 1-2 (18, -24, -8) • A gödöllői páros a 4. helyet szerezte meg.

Folytatás, mesterversenyek: június 24-26. Tata • július 8-10. Abádszalók • július 22-24. Gyenesdiás. Döntő: augusztus 6-7, Budapest, Lupa-tó (Lupa Beach).


Breuer Mirtill országos serdülőbajnok!


Június 3-án eldőlt az U16-os korosztályhoz (serdülő) tartozó lányok strandröplabda országos bajnoki címe. A 14 induló páros közül a képen balra látható Breuer Mirtill (Gödöllői RC), Strébl Noémi (BVSC) alkotta kettős nyakába került az aranyérem, miután a döntőben 2-0 arányban felülmúlták a mindössze 12 éves tehetségekből álló Dibusz Viktória, Sánta Laura (Vasas) duót. A Kövesdi Réka (Gödöllői RC), Stréli Tamara (SRSE) páros az 5. helyen végzett. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online