Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hét középiskolával írt alá együttműködési megállapodást a gödöllői központú egyetem

2022-05-17 16:48:18

Összesen hét, gödöllői, illetve környékbeli középfokú oktatási intézménnyel kötött együttműködési megállapodást a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). A kooperációról szóló dokumentumokat május 17-én a gödöllői campus főépületének rektori dísztermében írták alá az érintett intézmények képviselői. Az együttműködés elsődleges célja a diákok tudatos pályaválasztása és továbbtanulásuk elősegítése.

A középiskolák között három gödöllői (Premontrei Szent Norbert Gimnázium, Török Ignác Gimnázium és Váci Szakképző Centrum Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola), két aszódi (Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium és Váci Szakképzési Centrum Petőfi Sándor Gimnáziuma, Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma), valamint egy-egy isaszegi (Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola) és péceli (Fáy András Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium) található.

- A tudatos pályaválasztás minden fiatal elsődleges érdeke. Hogy ez az életre szóló döntés valóban a lehető legsikeresebb legyen, a MATE élmény alapú szakmai és kulturális programokat, pályaorientációt segítő tájékoztató előadásokat és közösségi szolgálati együttműködést biztosít a fiataloknak – emelte ki köszöntőjében dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora.


A felsőoktatási intézmény oktatási tevékenységéről dr. Szabó István oktatási és nemzetközi rektorhelyettes adott tájékoztatást, ezt követően pedig az együttműködés jövőképéről tartottak kerekasztal-beszélgetést az érintett intézmények képviselőinek bevonásával. Fotó forrása: MATE Médiaközpont


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online