Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: nyolc perc alatt lerendezte a regionális „el clasico” kimenetelét a gödöllői tizenegy

2022-05-14 18:59:34

A két csapat őszi, gödöllői derbije 1-0 arányú hazai sikerrel ért véget. Ez és a riválisok tabellán elfoglalt pozíciója között különbség (7. és 1., 30 pontos differencia) önmagában azonban nem volt biztosíték arra, hogy a bajnoki címért harcoló vendégek számára sétagalopp lenne a „regionális el clasico”.

A kezdő sípszótól érzékelhető volt, hogy csak idő kérdése, mikor találnak be a vendégek. Erre a 30. percig kellett várni, amikor egy szöglet után Barabás Ádám fejlelt a veresi kapuba. Alig telt el három perc, és egy letámadást követően Koziorowski Richárd is „beköszönt”. S hogy a gödöllői henger még markánsabb legyen, arról Reznek Donát gondoskodott a 38. percben, amikor kilőtte a veresegyházi kapu bal sarkát.  A gólszerzők teljesítményén kívül Tóth-Ilkó Áron szervezőjátéka volt szembetűnő, illetve az, hogy városunk tizenegye remekül használta ki a szépítésért kitámadó hazai gárda szellősebb védekezését. A félidő utolsó előtti percében Koziorowski megszerezhette volna második találatát, a gödöllői csatár már csak a házigazdák hálóőrével állt szemben, és hibázott…

A térfélcsere után már egyik csapat sem erőltette igazán a támadójátékot. A haza formáció talán valamivel többet kezdeményezett, de komoly veszélyt nem jelentett a gödöllőiek kapujára. A magabiztos előny tudatában a vendégek trénere, Győri Zoltán azt is megengedhette magának, hogy cserejátékosok váltsák fel a kezdőcsapat meghatározó tagjait.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Veresegyház VSK – Gödöllői SK 0-3
(0-3)
Gólszerzők: Barabás Ádám, Koziorowski Richárd, Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 68 ponttal, 83-22-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK –  CSO-KI Sport május 21., szombat 17 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online