Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ha az otthonod falaira tekintesz, mit látsz?

2022-05-12 16:52:56

Tedd a kezedet a szívedre, ha most az otthonod falaira emeled a pillantásod, csak az jut eszedbe, hogy mennyire tetszetősen van berendezve, hogy mennyire szereted az otthonod négy fala között tölteni az idődet, és hogy mennyire klassz elvonulni a zord és felgyorsult külvilág elől.

Ezek, persze, teljesen magától értetődő gondolatok, mi azonban most mégis arra biztatunk, hogy kicsit gondold tovább a falak szerepét. Ugyanis a legtöbb esetben az emberek bele sem gondolnak, hogy az otthonuk falai nemcsak úgy állnak és védenek, hanem hatnak a ház lakóklímájára és az ott élők egészségére is.

Nézted már a házad falait ilyen aspektusból? Ha nem, akkor legfőbb ideje megtenni, hogy tudj cselekedni azok ellen az ártalmak ellen, amiről a BIOKAY vályogvakolatok csapata is beszámolt nekünk.

A falak is élnek!
Csak éppen nem beszélnek, pedig ha tudnának, valószínűleg figyelmeztetnék a lakókat! Hogy mire?

Leginkább arra, hogy az építőipari anyagok gyártása során még mindig engedélyt kapnak a gyártók arra, hogy olyan vegyi anyagokat alkalmazzanak, amelyeket a mezőgazdaságban – például – már hosszú ideje tilos használni, éppen az emberre gyakorolt káros hatása miatt.

Ha nem is annyira drasztikus anyagokkal, de sok egyéb, hasonlóan káros anyaggal találkozhatunk otthonunk építése során, amelyeket aztán nap mint nap lélegzünk is be látszólag észrevétlenül.

Azért írjuk, hogy látszólag észrevétlenül, mert számos olyan esetről van tudomásunk, ahol semmi sem indokolta az állandósult fejfájást, a látszólag ok nélküli megbetegedéseket, alvászavarokat vagy éppen az egyszerre az egész családot kínzó allergiás tüneteket.

Hiszen botorság azt gondolni, hogy azok az anyagok, amelyekből a falaink épültek, nem hatnak ránk. Dehogynem! Ők felelnek azért, hogy az otthonunk lélegezzen és mi is egészséges, vegyszermentes és tiszta levegőhöz juthassunk.


Válaszd mindenkor a természetet!

Éppen ezért, ha azt szeretnéd, hogy családod békében és egészségben éljen, akkor mindenképpen ragaszkodj a természetes építőanyagokhoz. Ne érd be kevesebbel, hiszen a családod nyugalma és egészsége forog kockán.

Az egyik legtermészetesebb anyag a BIOKAY vályogvakolatoknál kapható mész, amit, ha gondosan termelnek ki, akkor olyan nagyszerű építőanyaggá válik, amellyel nemcsak környezetbarát, penészgátló és légtisztító hatású anyag kerül az otthonod falára, de még esztétikailag sem kell megalkudnod!

Jó, ha tudod, miből áll a falad!
Talán nem is kell azt túlmagyarázni, miért fontos, hogy átlátható és gondos közegből származzék az az építőanyag, ami aztán évtizedeken keresztül körülvesz téged és a családodat, valamint meghatározza az életetek minőségét és élettartamát is.

Ezért aztán azt javasoljuk, ne vedd félvállról ezt a kérdést, és keresd a minél megbízhatóbb gyártók természetes anyagait! Vedd körül magad éltető erővel a vegyi anyagok helyett! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online