Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Barabás Ádám mesterhármasával kiütötte a Nagykátát a Gödöllő

2022-05-07 18:33:00

Azzal együtt, hogy a nagykátaiak – az éllovas GSK együttesétől 27 pont lemaradásban – „csak” a tabella 8. helyén álltak az összecsapás előtt, veszélyes riválisként illett kezelni őket. Főként abban a tudatban, hogy egy esetleges gödöllői botlás (pontvesztés) akár végzetes is lehet a bajnoki címért folytatott harcban.

A hazai próbálkozások már a 4. percben góllá értek, amikor Koziorowski Richárd bizonyult eredményesnek. A gödöllői öröm azonban rövid életű volt, mert a kátaiak három perc múlva tizenegyesből egyenlítettek. A házigazdák újabb találatára a 24. percig kellett várni: ekkor Reznek Donát – Tóth-Ilkó Áron ellen a tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanság miatt megítélt – büntetőből jutatta újra vezetéshez Győri Zoltán csapatát. Kisvártatva Barabás Ádám is feliratkozott a gólszerzők listájára: előbb a 28. percben egy jól eltalált lövéssel vette be a látogatók kapuját, majd a 44. percben – egy lepattanóra kiválóan reagálva – ismét a nagykátai térfél gólvonalán túlra juttatta a bőrgolyót.
Magabiztos fölénye birtokában uralta a játékot a gödöllői formáció, amely a 65. percben négygólosra növelte előnyét. A mérkőzés legjobbjának nevezhető Barabás Ádám passzából Koziorowski mattolta a vendégek védelmét, majd a 73. percben Barabás megszerezte saját maga harmadik, csapata hatodik találatát.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 27. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. 6-1
(4-1)
Gödöllői gólszerzők: Barabás Ádám (3), Koziorowski Richárd (2), Reznek Donát (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 65 ponttal, 80-22-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Veresegyház VSK – Gödöllői SK május 14., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online