Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Tóth-Ilkó és Koziorowski duplájával fölényes lett a gödöllői siker

2022-04-23 18:57:03

Ahhoz, hogy továbbra is a saját kezében tartsa bajnoki reményeit, nyernie kellett az éllovas gödöllői csapatnak a Pest megyei elitbajnokság tabellájának 10. helyén tanyázó gyömrőiek ellen.

A kezdő sípszótól kezdeményezőbb volt a hazai csapat, ám – miként az utóbbi meccseken szinte rendszeresen – a vendégek kerültek előnybe, miután a 18. percben egy jól eltalált lövéssel bevették a később több bravúros védést is bemutató Farkas Márk kapuját. Szerencsére, a bekapott gól nem bénította meg Győri Zoltán együttesét, amely Tóth-Ilkó Áron duplájával a 35. percre megfordította az eredményt. A gödöllői támadó középpályás előbb fejjel, majd lábbal volt eredményes.
A második félidőre – több hónapos, bordasérülés miatti kihagyás után – visszatért a gödöllői formációba a házigazdák gólzsákja, Koziorowski Richárd. Ennek a meccs utolsó negyedében volt igazán jelentősége, mert Nagy Barnabás szabadrúgásból elért gólját követően, „Kozi” a 71. és a 90. percben is jó érzékkel csapott le a gyömrői tizenhatoson belül a játékszerre, és jutatta azt a vendégek kapujába.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Gödöllői SK – UFC Gyömrő 5-1
(2-1)
Gödöllői gólszerzők: Tóth-Ilkó Áron, Koziorowski Richárd (2-2), Nagy Barnabás.
A Gödöllői SK csapata 59 ponttal, 71-21-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Budakalászi MSE – Gödöllői SK április 30., szombat 16.30 óra.

MOL Magyar Kupa selejtező

A gödöllői csapat a 2022/2023. évi MOL Magyar Kupa országos főtáblájára (128 csapat) kerülésért lép pályára április 27-én, szerdán 19.30 órától a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában listavezető VS Dunakeszi otthonában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat lesz főtáblás.
A találkozó a jelentős esőzés, ebből következően a pálya játékra való alkalmatlansága miatt elmaradt, az új időpont május 4., szerda 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online