Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: átok ül a Vecsés ellen a gödöllői tizenegyen

2022-03-26 18:22:28

A Gödöllő – Vecsés meccsek az utóbbi években igazi presztízscsatának számítottak, ami előrevetítette, hogy a március utolsó szombatján lezajlott ütközet sem lesz izgalom- és eseménymentes. A listavezető hazaiak trénerének, Győri Zoltánnak némi fejfájást okozott, hogy gólzsákja, a hetekkel ezelőtt bordatörést szenvedett Koziorowski Richárd után irányítója, az előző fordulóban vállsérülés miatt kényszerűségből lecserélt Dolhai Gergő szolgálatára nem számíthatott a 7. helyezett elleni találkozón.

Hazai szemszögből nézve nem indult jól az iramát tekintve kifejezetten élvezetes mérkőzés, mivel a vecsésiek a 23. percben egy szöglet után vezetéshez jutottak. A hátrány némiképp nagyobb fordulatszámra késztette Győri Zoltán több helyzetet is kidolgozó csapatát, amely a 30. percben Mudroch Mendel találatával egyenlített. Mendi Barabás Ádám beadásából vágta a bőrgolyót a léc alá.
A második félidő rémálom-szerűen kezdődött a vendéglátók szemszögéből, hiszen a vecsésiek támadója, az ezzel duplázó Fekete Róbert gond nélkül jutatta a gólvonalon túlra a tőle mintegy két méterre álló Farkas Márk kapustól „ajándékba kapott” labdát. A lefújásig inkább a küszködés, semmint a felszabadult labdaterelés jellemezte a gödöllőiek játékát, a vizitálóknak pedig nem igazán volt más dolguk, mint tartani az eredményt. Ezt sikeresen megtették, így ezúttal sem tudott szabadulni a gödöllői tizenegy a Vecsés elleni átoktól.

Érdekes adalék, hogy a Gödöllői SK együttese utoljára 1.274 napja, 2018. szeptember 29-én nyert a Vecsés ellen bajnoki mérkőzésen. Az akkori találkozó 2-0 arányú gödöllői sikerrel zárult, úgy, hogy mindkét gólt Mudroch Mendel szerezte a meccs hajrájában.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 21. forduló:
Gödöllői SK – Vecsési FC 1-2
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Mudroch Mendel.
A Gödöllői SK csapata 47 ponttal, 56-18-as gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: VSK Tököl – Gödöllői SK április 2., szombat 16 óra.

Pest Megyei Kupa nyolcaddöntő
A gödöllői csapat a Pest Megyei Kupában a legjobb nyolc közé jutásért lép pályára március 30-án, szerdán 18.30 órától a Pest megyei II. osztály Déli-csoportjában érdekelt Albertirsa otthonában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut a negyeddöntőbe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online