Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: hiába küzdött, nem jutott részsikerig a gödöllői csapat Székesfehérváron

2022-03-20 16:34:57

NB I. Liga, felsőházi rájátszás, 1. forduló:
Székesfehérvári MÁV Előre-Bericap – Gödöllői RC 3-0
(24, 17, 19)

Az alapszakaszban elért 3. helyezésével 1 ponttal érkezett a május 7-ig tartó felsőházi (1-4. helyek) rájátszás első ütközetére a gödöllői együttes, amelynek soraiban ott volt Ratkai Panna, ám a meghatározó játékosok közül továbbra is hiányzott Kökény Petra, valamint a két légiós, a kubai Sánchez Pérez Rachel és a kanadai Kamila Haase.

A hosszú hetek óta tartó gödöllői gondok ellenére, kifejezetten bátran kezdte a találkozót Szalay Attila társulata, amely 6-2-re, 12-8-ra, majd 22-18-ra is vezetett az első játszmában, ám a hazaiak megrázták magukat, 23-nál egyenlítettek, majd behúzták a szettet.
A második felvonásban kevés esélyt adott a MÁV Előre városunk hatosának, amely a harmadik etap elején ismét kicsikart néhány pontos előnyt. Kisvártatva azonban a vendéglátók átvették a játék irányítását, és 18-13-ra elléptek. A gödöllői lányok becsületére legyen mondva, nem adták fel: 18-18-ra egyenlítettek! Ezt követően viszont megállt a Szalay-csapat tudománya, így a GRC formációja részsiker nélküli vereséggel távozott Székesfehérvárról.

A Gödöllői RC csapata 1 ponttal, 0-3-as szett- és 60-76-os pontaránnyal a 3. helyen áll a felsőházi (1-4. helyek) rájátszás minitabelláján. Következik: Budaörsi DSE – Gödöllői RC március 27., vasárnap 19.30 óra.
Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online