Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: Barabás Ádám volt a gödöllői tizenegy megmentője

2022-03-12 17:30:42

Az éllovas pozíció megőrzése szempontjából fontos, ám a „kötelező” győzelmi kényszer miatt könnyűnek egyáltalán nem ígérkező összecsapás várt Győri Zoltán csapata számára a Táncsics Mihály úti gyepen. A papírforma alapján hazai sikerre lehetett számítani a tabella utolsó előtti helyén álló Maglód ellen.

Arra, hogy érvényesüljön az előzetes várakozás, elég sokáig, egészen a 86. percig kellett várni, amikor Reznek Donát bal oldalról elvégzett szabadrúgása után Tóth-Ilkó Áron hosszan vette át a játékszert, de – szerencsére – Barabás Ádám időben kapcsolt és gyakorlatilag a gólvonalról megszerezte a találkozó győztes találatát.
Ami a végjátékig történt, arról annyit érdemes tudni, hogy a kapufáig és ziccerig több esetben is eljutott, javarészt nyomasztó mezőnyfölényben játszó gödöllőiek a vártnál tompábban teljesítettek ezen a délutánon.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Maglód-HelloParks 1-0
(0-0)
Gólszerző: Barabás Ádám.
A Gödöllői SK csapata 44 ponttal, 52-14-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK március 19., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online