Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Társ a takarításban: ismerd meg a robotporszívók előnyeit!

2022-02-12 18:48:38

A robotporszívók számtalan előnyt jelentenek, ha hatékonyságuk megfelelnek az elvárásaidnak, illetve az otthon jellemzőinek.

Ez, természetesen, azt is jelenti, hogy vásárlás előtt érdemes átgondolni a lehetőségeket és igényeket, és annak alapján kiválasztani a legmegfelelőbb modellt.

Milyen előnyei vannak a robotporszívónak?
Egy robotporszívó úgy takarítja ki a lakást, hogy neked ehhez nem kell tenned semmit. Persze, vannak olyan modellek, amik igénylik azt, hogy manuálisan elindítsd őket, de az újabb változatok beprogramozhatóak vagy applikáción keresztül is irányíthatóak.

Érdemes akár úgy beállítani a takarítást, hogy mire hazaérsz, vagy hazaér a család, addigra már ragyogó tisztaság fogadjon téged és a család minden tagját.

Ehhez be kell állítani, hogy a takarítás olyankor történjen, amikor senki sem tartózkodik otthon. Ennek előfeltétele, hogy a lakásban ne legyenek szanaszét heverő vezetékek, földre lelógó függönyök, szétdobált játékok, hiszen ezekben elakadhat a porszívó, s hazaérve nemhogy tisztaság fog fogadni, hanem még a porszívót is keresgélni kell majd.

Amennyiben távolról is irányítható a porszívó, akkor akár a nyaralásból hazafelé is elindíthatod, így hazaérve biztosan nem kell a felgyűlt porral szembesülni, hanem lehetőséged lesz kipihenni az utazás fáradalmait.

Alapvetően ezek fantasztikus lehetőségek, és probléma is csak egy van velük: a robotporszívók tartálya alapvetően nem túl nagy, hiszen be kell férniük a kanapé és más bútorok alá. Ez pedig azt jelenti, hogy minden egyes takarítás után manuálisan üríteni kell a tartályt.

Hiszed vagy sem, már erre is van megoldás: a Roidmi.hu robotporszívói között önürítős modelleket is találsz.

Új innováció a robotporszívók világában
A Roidmi EVE Plus robotporszívó megoldja ezt a problémát. Számos innováció mellett ennek a porszívónak a dokkolóállomása egyben egy nagyméretű portartály is.

Amikor a robotporszívó végzett a takarítással, és visszaér a dokkolóállomásra – ahogy az a többi robotporszívó esetén is történik – nemcsak tölteni kezdi magát, hanem a nagyobb tartályba ürül a porszívó tartályának tartalma. Egy zárt porzsákba érkezik a por és a többi szennyeződés a porszívóból.

Ez a porzsák 3 literes, ezért csak ritkán kell üríteni, s a zárt zsáknak köszönhetően ezt úgy teheted meg, hogy a levegőbe egyetlen porszem sem kerül vissza. Ez kifejezetten fontos azok számára, ahol allergiás vagy asztmával küzdő családtag van.

A porzsák megteléséről még a telefonod is értesít, így egészen biztos, hogy nem marad el az ürítés.

A Roidmi EVE Plus további előnyei
Ez a robotporszívó saját térkép alapján végzi a feladatait, és a tereket képes úgy felosztani, hogy megmondhatod neki, melyik szobákat takarítsa ki.

Képes egyszerre felporszívózni és közben fel is törölni, így dupla hatékonysággal dolgozik. Kiemelkedő szívóerejének köszönhetően pedig egy szem por sem marad utána. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online