Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: döntetlennel zárult a Gödöllő – Dunaharaszti csúcsrangadó

2021-11-20 15:26:08

Ennél kiélezettebb szezonzárásra nagy valószínűséggel a Pest megyei elitbajnokság sorsolásának elkészítésekor senki nem számított. A 2021-es esztendő utolsó fordulójában a már biztos őszi első gödöllőiek közvetlen üldözőjüket fogadták a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos sportcentrumban. Elöljáróban annyit érdemes volt szem előtt tartani, hogy a házigazdák legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték, míg a vizitálók két döntetlennel a tarsolyukban érkezetek városunkba, viszont – egyetlen csapatként a mezőnyben – a mostani pontvadászatban még nem kaptak ki.

A gödöllői gárda imponáló hazai mérlegére is alapozhatott, hiszen Győri Zoltán alakulata 6 győzelemmel és 24-3-as gólkülönbséggel vágott neki ebben a bajnoki idényben hetedik, házigazdaként teljesítendő összecsapásának. Az előzetes számolgatások és latolgatások után a valóság azt mutatta, hogy a vendégek elszántabban, enyhe mezőnyfölényt kialakítva kezdték a találkozót. Támadásaikat a 20. percben siker koronázta, hiszen egy látványos, ollózós góllal vezetéshez jutottak.

Egyértelmű volt, hogy a második félidőben a vendéglátóknak csak akkor lesz esélyük a fiaskó elkerülésére, ha nagyobb nyomás alá helyezik a vezetése tudatában sok kockázatot nem vállaló riválisukat. A játék irányítását egyértelműen magához ragadó gödöllői legénység végül elérte célját, mert a 76. percben a Dolhai Gergő beadására mintaszerű pontossággal érkező Abért Márton fejesgóljával kiegyenlített, így mindent egybevetve, küzdelmes, de igazságosnak mondható pontosztozkodással köszöntek el a csapatok az őszi szezontól.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:
Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK 1-1
(0-1)
Gödöllői gól: Abért Márton.
A Gödöllői SK csapata 34 ponttal, 44-12-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén zárta a Pest megyei I. osztályú bajnokság őszi idényét. Folytatás várhatóan február 19-én, hazai pályán, a Pilis ellen. Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online