Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: kiütéses csomádi sikerével őszi bajnok a gödöllői tizenegy!

2021-11-13 15:49:42

Ha csupán az aktuális bajnoki tabellára pillantunk, az tárul elénk, hogy a sereghajtó alakulat csomádi otthonába látogat a listavezető. Egy ilyen, elvileg egyértelmű találkozásnak azonban a sportban jócskán vannak veszélyei. Hogy mást ne mondjunk: az esélytelenség nyugalma ütközik az esélyesség terhével, ami akár meglepetéshez is vezethet. Főleg egy olyan játékban, mint a foci… Ezúttal azonban nem kellett félteni az őszi bajnokaspiránst.

A találkozó sava borsát a kezdeti percekben nem a gól szolgáltatta, hanem egy kakaskodás, ami után kiállítás miatt mindkét csapat egy-egy emberét elveszítette. A balhét a hazaiak játékosa indította, amikor megütötte Hámor Zsombort. Ezt látva, Tóth-Ilkó Áron elragadtatta magát és a kétkezes lökésben kimerülő önbíráskodása számára is az idő előtti öltözőlátogatást eredményezte.
Miután lehiggadtak a kedélyek, a játék került előtérbe, amiben a gödöllői formáció lényegesen felülmúlta a vendéglátókat. A GSK találatszériáját Mudroch Mendel nyitotta meg a 19. percben, majd Pancsuska Tamás (23. perc), Dolhai Gergő szabadrúgásból (54. perc), Richter Tamás (82. perc), valamint Halmos Richárd (87. perc) is eredményesnek bizonyult.
A kiütésesnek tekinthető gödöllői siker nagyon sokat ért, mivel Győri Zoltán együttese az utolsó forduló eredményétől függetlenül megszerezte az ősz bajnoka címet a Pest megyei elitosztályban. Ennél szebb születésnapi ajándékot a szakosztályvezető, Rózsavölgyi Sándor sem remélhetett! Sőt, az is örömteli, hogy csereként az alig több mint 16 éves Dékány Levente is pályára léphetett élete első megye egyes mérkőzésén a felnőtt csapatban.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 14. forduló:
CSO-KI Sport – Gödöllői SK 0-5
(0-2)
Gólszerzők: Mudroch Mendel, Pancsuska Tamás, Dolhai Gergő, Richter Tamás, Halmos Richárd.
A Gödöllői SK csapata 33 ponttal, 43-11-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK november 20., szombat 13 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára megtekinthető! Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online